dar teisingas triumph


dar teisingas triumph

thriuph truxton 900, 2004 -2006, 865 ccm 2cil, 70hp, 72 nm, 9.2:1, Fuel system: Carburettor. Twin carburetors with throttle position sensor and electric carburetor heaters (kas cia per navarotas nesuprantu) Šypsena dohc, air cooled, 205 kg (dry) Liežuvis

karbu pasildymas, devintoj nindzij irgi buvo. kad paleidus salta varikli neuzsaltu karbai

twarkingas Gerai

Kazkaip nugrybauta su 2 cilindrais (vietoj 3-ju) ir vairas jau uzlenktas ala japonas Juokiasi, o paziurekit i stabdziu skyscio bakeli isvirtusi… o siaip Triumph’as ir afrikoj…

kuo tau nepatinka vairas ? kur tau negerai du cilindrai ? Šypsenavariklis kaip klasikinio boneville. kliponsai, na cafe racer stiliaus atributas toks, viskas gerai cia.

nu nebutinai … 3 cil triumphui nera taisykle, cia pirma … o antra moto yra clasic STILIAUS one labai dideliu inzinerines minties - PERFORMANCE isikunijamas. o saip retorinis kalusimas … kas pirma atsirado cafe racer ar superbike (del clip on bar’u) !? :confused:

cafe racer. superbike kaip apibudinimas atsirado 1969 kai honda isledo isledo sevenfifty four. jie nesugalvojo kaip geriau pavadint, isskyrus superbike.