Dar nebuvo...


Dar nebuvo…

Nors jau kelinta savaitė parduotuvėje. Atnaujinta ir etiketė ant butelio.

atsirado pries naujus metus.

tai ko tyli kaip Melnikaitė? nors jei ne tavo reklama, pusę LT skardų pražiopsočiau, ir skrandis nuo negeriamo pailsėtų Cha cha

tai pal padėkim vieni kitiem. Kai atsiras nauja skarda prareškim

gerai pranesiu .paprasciausiai tuo metu neturejau savaite prieigos prie interneto o paskui pamirsau.

manau galima butu padaryt keleta atskiru temu forume: naujos etiketes, naujos skarbes, nauji padekliukai… Cia kalbu apie lietuviskus. Nes neretai kazkokios naujos smulkmenos is pradziu prasprusta pro akis, o paskui gaudyk veja laukuose… Ir nebutina visko iliustruot nuotarukomis. Jei visiskai naujiena - be abejo, smagu pamatyt foto, bet jei pasikeitimas srifte ar kazkokie kiti minimalus dalykai, uztenka ir tekstines info. Dabar dazniausiai tokius dalykus suzinome is lupu i lupas, bet labai tikiuos kad nesam tokie, kurie uzsispaude ras kazka ir tyles kaip Melnikaites su mintimis “niekam nesakysiu ir turesiu tik as” Šypsena

sutinku.man negaila,ka pastebiu ta ir idedu.stai siandien pastebejau ir visiems pranesu kad alus Kalnapilis Grand select skardine yra dvieju tipu vienos skardines virsus auksines spalvos o kitos aliuminio spalvos.gal kas tokiu skirtumu nerenka bet visvien pranesu.galiu ir ideti .tiesa su telefonu nelabai ryskios nuotraukos gaunasi.o kas liecia apie naujienas stai siandien suzinojau kad Rinkuskiai gamina alu Senojo rusio alus.o birzieciai tyli kaip Melnikaites.

dar pranesu kad siandien parduotuveje maciau ant Forto alaus kakliuko uzkabinta popiereli kad greitai prekyboje atsiras atsinaujines alus bus naujos etiketes. tai laukime.

Wolfas atrodo bando neatsilikti nuo mados ir žada elį išvirti.Rinkuškių Senojo rūsio kol kas yra tik pilstomas,nors yra (turiu 0,5l.)ir etiketės.

biržiečiai ne tyli, o Rinkuškių negeria, nes jis nei kiek už didžiuosius ne geresnis…