Dantukai man dar išdygs


Dantukai man dar išdygs

jei nieks neisdauzys… Seimynu susiburimo forumas kitur Piktas

Klubas Seima vienu zemiau nei AutoBanginiai.

Tai taip prie bet kokios nuotraukos galima prisikabit Šypsena IT Klubas kitur, AutoBanginiai aukščiau, į Florą ir Fauną marš ir t.t.

Jo verciau pakomentuokit kas blogai ar tai gerai, nei pasiunte i kita kluba. Kaip kitaip zmogus ismoks? only-dts, Virgis75 - ko siai nuotraukai truksta kad nesiusti i kita kluba? Jei pateiksit keleta argumentu gal ir sutiksiu bet dabar… Autoriui - tai nereiskia kad as ginu(neginu) butent sia nuotrauka, kalba eina apie tas kurios siunciamos…i kitus klubus

nes mamu klube buna geresniu…

ir dar antraste superine

Gal truputi ponui su galva negerai? Pavartokit raminamuju. Apie vaikus taip kalbeti… Kvankt?Jei labai jau nepatinka, tai nebutina ziureti, tuo labiau dar taip komentuoti. Tikslas yra sulaukti kritikos, kas blogai, o ne kur eiti Labas (“buna geresniu” nera labai protinga kritika)

Gera nuotrauka Gerai

Siai nuotraukai buti cia truksta labai nedaug - siuzeto. Kol kas mes cia matom tik buitine dokumentika - kazkieno mums visiskai nerupintis vaikas ir jo mama/tetis, fotografijos autorius dziaugiasi vaikio kapliais. Jei butumem giminystes ar kitokiais rysiais susije bent su vienu is siu veikejo, fotografija butu idomi (pvz, mamos ir teciai auginantys panasaus amziaus vaikus ir besiburiuojantys Seimos forume). Taciau kadangi nesusije, tai ir sakom, kad si fotografija nepataike i auditorijos konteksta, todel rekomenduojama ja perkelti ten, kur jai ir vieta.

100% pritariu Martynukui. Forumas ir taip prisiktas, davai uzsikam fotkemis is seimyniniu albumu. Pavadankim “Nu dar po viena…”, “Dar po viena ant kitos kojos”, “Mes valgom saslykus”, “Cia as prie Pizos boksto”.

Martynukai Taip Gerai sita kritika priimu. Aciu uz ishsamu paaiskinima. Jei vietoj vaiko butu grazi blondine, kur tada buciau pasiustas? Cha chaP.s NEsu nei mama nei tetis Labas

TriGer, nelygu fotografijai, butum pasiustas arba i Girls.lt arba i Noriu susipazinti JuokiasiNors… priklauso kaip tu ta blondine pateiks. Jei taip kaip si vaiki, tai matyt siustmem i ta pati siemos foruma. Beje, jei nesi tetis ir mama, tai turetum zinoti, jog be tevu sutikimo viesai deti vaiko fotkes nelabai leidziama.

Tevai nepriestarauja ŠypsenaOk, bandysiu kita kart pateikti kaip nors idomiau. Taip Gyveni ir mokais

jau ir vaiko portretas bitej nelygis matau Šypsena gyveni ir pindeji