DA inquisition

DA inquisition

Po biški įsižaidžiu. Dar nė kiek nenusibodo. Grafiškai, tai tikras next gen, gražu žiūrėt, vis dar negaliu neisidairyt ir nesigrožėt kraštovaizdžiais. Nuostabios lokacijos, dafiga dialogų, įdomi istorija, mažiau tų suknistų labirintų, negu DA kur bėgi 3 valandas koridorium nucopy pastintu Cha cha. Turbūt tik witcher 3 apdės jį.

A sakai vertas demesio? Šypsena

Jei rpg patinka - taip. Tuo labiau, kad tokio masto rpg yra reti. Kas gali nepatikt, tai supaprastinta kovos sistema, kovos dabar labiau action, nors gali persijungt ir į tactical view ir kiekvienam duot atskiras komandas. Tai čia visiem hardcore rpg fanam didžiausias minusas turbūt. Dar gali būt nepatogu su pele + klava žaist, mačiau daug besiskundžiančių, kad nepatogus valdymas, bet su gamepadu viskas Gerai Bet man šie trūkumai nesijaučia. Pliusai kaip minėjau aukščiau. Superiniai dialogai. Žaidimas vyksta keliose didelėse atvirose zonose į kurias gali keliaut kada nori. Visos skirtingos, ten vykdai side questus ir dalį main questų. Panašiai kaip per mass effect gali grįžti į savo miestelį, kur yra visa chebra, ten pakalbėt su visais npc, parduot, pirkt, craftint ir pan.

Grafika tikrai ne next gen. Witcher 2 lygio. Man visa DA serija nlb patiko (nes MMO klonas). DA:I kazkur tarp pirmos ir antros dalies (antra is viso zemiau kritikos, isskyrus pacio siuzeto ideja), isskyrus grafika.

W2 visų pirma mažos erdvės, o antra jo grafika tikrai prastesnė. Bet suprantu kodėl toks mastymas. Tada kai žaidei W2 jis atrodė wow ir tai išlieka galvoje, o dabar jau taip neatrodytų. Nu o kad tau nepatinka, tai čia jau kita kalba ir tai neįtakoja žaidimo gerumo. Ir dar pliusas, kad bent jau per 20val žaidimo nebuvo nei vieno painaus, ilgo dungeono, visi paprasti ir maži. Turbūt labiausiai užknisa rpg žaidimuose suknisti dungeonai nukopijuoti vienas nuo kito, kur 2 valandas turi lakstyt po labirintą.

Asmeniskai man grafika in rpg nioliktoj vietoj ir, tiesa pasakius, as net nezaidziau W2 ant ultra settingu. Na bet buvo dafiga zaidusiu be manes ir vyraujanti nuomone yra ta, kad su frostbite galima ir geresne grafika padaryt, jau nekalbant apie next gen (kas labiau budinga fps). Savo nuomone apie DA:I issakiau crpg bare ir nematau reikalo kartotis.