DA inquisition

DA inquisition

Visai Gerai Witcher 3 belaukiant pats tas. Pasiilgau rpg jau.

Tai visgi pirkai? Cha cha

Jo. Pigiai buvo vienai dienai. Tik 20 eurų, po to užraukė šitą kainą Cha cha Kas juokingiausia, tai kur, ogi uplay shope ukrainietiškam JuokiasiPirma dalis taip pusiau patiko, antros nežaidžiau, šita tikiuosi patiks.

Siaip jau DA, ne DO Šypsena

Jo pakeičiau, nežinau kodėl taip užvadinau Cha cha

Po antros dalies nėra kur žemiau ristis jau…

Tu bent žaidęs jį? Cha cha Ar loji kad lot? Aš antros nežaidžiau, bet šitas Gerai Kol kas tik vienas dalykas nepatiko, tai kad nėra dual wield. Bet žiauriai gražus pasaulis, pirmoj daly buvo baisu viskas. Dau dialogų, pasirinkimų.

Aišku nežaidęs nei vienos dalies gyvenime ir net neketinu žaisti pats. Cha cha

Tai kad jis ir nezaides, atsiliepimus ir review gi galima paskaityti, labia jau jie priestaringi yra…as pirma perejes, antros irgi neloses, tiksliau isijungiau po pirmos iskarto ir isjungiau po puses valandos Cha cha gal reikes kada prisesti vel ir duoti antra sansa, kaip kad dabar darau su Borderlands serija Cha cha

Pirma man patiko

Jo pirmas geras, bet vietomis labai užknisantis ir kovos sistema kažkokia kreiva buvo. apie šitą review ir žmonių atsiliepimus paskaičiau, tai geri buvo, nusprendžiau surizikuot, nes jau nežinau kada gerą rpg lošiau. F3/NV, witcher 2, skyrim turbūt paskutiniai.

Aj pirmoj daly buvo mažai laisvės, pastoviai lakstydavai labirintuose. Lyg ir atvira zona, bet vistiek takeliu bėgi ir negali nusukt. O čia didelės atviros erdvės, daug veiklos.

Interceptor, youtube.com/watch?v=6SuJ5T9sfAA na tai nesistebiu kodėl. Cha cha

A mankaip tik patiko kovos Sistema pirmoje dalyje, suprogramuoji ka kiti komandos nariai turi daryti pagal savo zaidimo stiliu ir dazniausiai viskas pasiteisindavo ir pavykdavo Cha cha

Galėjai parašyt į pm, kad tokia kaina…

Į PM Cha cha Kažkaip nemaniau, kad čia kam aktualu Cha chaAllure > nu jo, bet pastoviai užkliūdavo už kokios malkos ar dar ko bebėgdamas, kažkaip nervuodavo mane. O čia tokio labiau action tipo combat. Aišku ne visiem tai patinka. Nors gali čia tactical camera įsijungt ir planuot kovą, kiekvienam party nariui duot nurodymus ką kokiu skillu atakuot.

Tai va ir paminejau, kad dazniausiai viskas pavykdavo normaliai Cha cha

Biški pažaidus dabar šitas mmo primena Cha cha