Crysis2 MP

Crysis2 MP

Tik is trecio karto pavyko uzsiregistruoti. Sugadinau du emailus, tai tik su darbiniu pavyko uzsiregistruoti ir pazaisti. Nekokia pradzia crytekui Šypsena galejau iki galo susitvarkyti accountu valdyma Šypsenaseip MP liux! Mirkt

mestelk screenų daugiau

interceptor google.lt/images?q=crysis+2+multiplayer&um=1&ie=UTF-8&sourc e=og&sa=N&hl=lt&tab=wi&biw=1680&bih=935

nu ka siunciuosi, bandysiu veliau, paziesim kas ten per stebuklai su dx11.

Groovy> google aš moku naudotis Gerai

seip kiek zaidziu, tai daug bug’u Labai durna, kad pries pradedant zaidima, reikia laukti, kad susirinktu 12zmoniu. Kartais uzstringa, susirenka 12 bet zaidimas vistiek neprasideda. Tada tenka ieskoti kito servo. Abejuju ar iki isleidimo spes viska istaisyti.

Sveiki atvykę y BLUR pasaulį…

Švytis viskas ir dar išsilieję. Ot naujos technologijos Juokiasi

vo parsiunte, ainu pameginsiu.

Aš ir kai bėgu man vaizdas padeda lietis. Cha cha

Jis čia nematomumą įjungęs. Aišku yra motion blur. Kai greit bėgi, pasisuki… Šiek tiek trukdo, bet pripranti. Sutinku, kad problemų yra su serveriais. Aplamai man tai nesuvokiama, kad turi laukti kol žmonės susirinks. Praeitas amžius. Dabar MP žaidimuose turėtų greit automatiškai įmest į tinkamą serverį, kur jau yra žaidėjų ir iškart prasidėtų žaidimas. Grafika ant Gamer nustatymo nieko ypatingo nerodo, nestabdo. Kitų nustatymų nebandžiau. Vis tiek nėr kada žiūrėt, kai susišaudymai nuolat. Pats gameplay… nežinau. Pasišaudyt įdomu, pašokinėt aukštai. Bet labai neįtraukia. Galių įjungt susišaudymo metu nespėju, o ir nelabai prireikia, na tik nematomumą žaidžiant su snaiperiu. Man pasirodė, kad žaidimas biškį padeda. Kelis headshotus padariau, kai atrodė, kad taikausi ne visai į taikinį. Dar čia gal duoklė realizmui, bet juda žaidėjas sunkiai, judesiai su ginklu irgi tokie sunkūs. Na, ne Quake ar UT čia Cha cha Bet turbūt panašu į visokius CoDus BC ir pan.

OGRish o realybeje greitai galva sukiojant ar begant tavo pastabumas islieka toks pat? beje, katik pabandziau ta vadinama demo. man ten i alpha labiau panasu. tokiam paciame stovyje kaip tas nutekejes beta Cha cha man rodos ten dx11 rezimo nera. nustatymai peles jautrumo keiciasi pagal save. visi permatomi laksto. garso ant mano USB ausiniu ner. servu lagas neblogas, nors rodo, kad tipo 36ms pingas. vienu zodziu. zaidimas atrodo graziai, bet EA su crytek pakarti reikia uz toki demo stovi Cha chaplius dar susirenka 12 zaideju ir neprasideda zaidimas Cha cha kartais su pustusciu servu rodo, kad jis Full. ai anyway. fail completely. beje, man kazkaip pasirode, kad baisiai siauras matymo laukas. toks jausmas, kad vaizdas priartintas butu. kai zaidi BC2, tai su akim permetus ekrana nemazai aprepi teritorijos. o cia jau sukiotis kaip pakvaisusiam reikia Cha cha

interceptor, todel ir rasau Cha cha

kas jums fail, ot zmones, tik dejuoti moka…vienam blur maiso, kitam dar kazkokia xernia, vaizdai liejasi ir pan (duokle gerimui is vakaro Cha cha )…viskas ten normaliai su juo, nepatiko pirma dalis ir jos istorija, nepatiks ir sita, end of story, tiem kam patiko ir kas laukia crysis 2 - viskas jiems gerai…o del mp bugu, tai kiek spes, tiek istaisys, nebuvo nei vieno geimo paleisto kad be bugu butu, patchai tam yra…