Crysis 2

Crysis 2

Kol MP normaliai neveikia, tenka SP zaisti. Kazko trukta jame Šypsena truksta tu intarpu kaip black ops’e, islepino Laimingas

Aj dar performancas tai ziauriai geras, jauciu jungsiu 1920x1080px ir vargo nematysiu Gerai

O kaip vaizdas, kai ne native rezoliucija žaidi?

pablures siek tiek, nes vistiek prie monitoriaus siek tiek arciau sedima.

Va va mane irgi tas pats domina. Nes vistiek reiks moniką pirkt, o dabar visi 1920x1080 Nežinau Teks reiškia ieškot su mažesne rezoliucija.

jei rasi ~23-24" su mazesnes rezoliucija, imk su mazesne, nes sakau labai sudetinga su zaidimais, kai issiliejas vaizdas buna.

O kaip tas aktyvavimas per steam vyksta? Nusiperki raktą ir kas tada?

1680X1050 tik 22" rasi, o ir pasirinkimas skurdus… 1920x1080 dabar daugiausia ir kainos geriausios.

Nu 22" ir noriu. Didesnio nelabai ir reikia Šypsena Nu jei nerasiu, tai teks 1920x1080 pirkt ir mažint rezoliuciją, priprasiu. Su dabartiniu moniku pamenu kol turėjau 1950pro, tai žaidžiau ant 1440x900, pradžioj nekaip atrodė, po to pripratau daugmaž.

Jo, grafika ir visas zaidimo apipavidalinimas pribloskiantys. Svarbiausia, kad net ne pati galingiausia sistema traukia be problemu ant hardcore nustatymu Gerai

tuoj dx11 imesiu. tik paest reikia Cha cha

Tai ir PNG įmesk atskirai.

Apsvaigęs Apsvaigęs axhujebitelna grafika aCakau Apsvaigęs Gerai

per steam paemiau, tai biski teks luktert siuntimo Šypsena imesiu viska kiek iseis Mirktbeje, kas vizon paleido is durnyno? taip ramu buvo be jo retardiskos rasysenos.

kaip bebutu keista sitas crysis gan gerai optimizuotas, ant extreme ant 1650 rez eina ciki netgi su gts 250 Cha cha pasiruoskim ilgom losimo valandom Taip

Na taip. Dabar seno formato monitorių pasirinkimas mažas. Bet 1920x1080 imti nenorėjau, nes pikselis mažas, viskas man per smulkiai, o gi ne tik žaist ir filmus žiūrėt reikia, bet ir naršyt, kažką skaityt, dirbt. Tai paėmiau kas buvo, LG 22 colių. Stovas ir dizainas nelabai, bet šiaip pusę velnio monitorius Šypsena

vsio turiu ir screenu kelis ir video susukes, kaip laminu Cha cha siaip man nesimato jokio skirtumo kai zaidziau ta nuleakinta beta dx9 rezimu.

Man rodos tik Evio žaidžia šitą. Cha cha