Crysis 2
Texturos visai neblogos, net ir prizoominus
na pirkt kazkaip nekyla ranka… :] geriau pataupysiu pinigus DNF ir RAGE vistiek kazkaip nlb unikalus game Nors multiplayer toks itraukiantis tikrai buvo
man tai zaidimas. kitoks nei visos saudykles, jau vien tas nematomumas ka duoda
na, medziai grazus
Hexagon būtų AvP normalus, tai gal ten net įdomiau žaisti būtų. Ir funkcijos tos pačios. Super jėga, termovizorius, nematomumas. Ko nors nepaminėjau?
Tai faktas jau geriau Rage šimtą kartų bus… Na spėjimas, bet…
evio is kur pirkai ta seriala? steam rodo tik ryt releasina. game irgi tik ryt.
muziqai, pilnas Internetas screenshot’u, ka sunku cia ipastinti keleta
branco, mtai jis sako, kad nusipirko seriala, aktyvavo ir zaidzia. as galvojau, kad jau isejo. tai man idomu, kas pardavineja neisleisto zaidimo serialus?
Nu iš steam pirkt, tai ką aš žinau retail geriau. Ir yra gi rusiškų shopų visokių, tai iš ten turbūt ir pirko Aš ir galvoju ką nors iš rusų nusipirkt, kainos ten neblogos
Steam’as suda mala, neperku is ten , nebent akcijos buna. As is plati.ru pirkau, ~14$ (40lt), beje ten visi zaidimai daug maz tokia kaina eina. Key’ju dave dar kovo 23d, 23:50min, Oficialiai europoje iseina 24d. Ir seip plati.ru ten geras marketas, visi lietuviai ten turbut perka. Gali tiesiogiai su pardaveju pabendrauti. Kai pirkau Black ops’us, tai pardavejai padejo visiems suaktyvuoti ant steamo. Beje plati.ru narsau su chromu, nes ans autotranslate turi
Yra dar igromagaz, ten irgi kainos normalios