Crysis 2 - nafta :)

Crysis 2 - nafta :slight_smile:

Nezinau ar verta pirkti ji ŠypsenaPer daug bugu, ir manyčiau kad jų tikrai nesutvarkys iki galo. Nebent visą MP perrašys per naujo. O bug’ai tokios smulkmenos, bet sudėjus viską į vieną vietą susidaro ne koks įspūdis. Trūksta kruopštumo, pvz kaip CoD:BO. BO kiekvienas žingsnis, kiekvienas judesys, garsai… viskas išdirbta ir susinchronizuota. O čia šaudai, nors nesigirdi, gali taisytis ginklą ir tuo pačiu momentu šaudyti Šypsena daugiau problemu su garsu, kuris visiškai nesiderina su judesiai ir veiksmais. Atrodo, kad visada užkimšom ausim žaidi ŠypsenaO bet tačiau kadangi… MP vistiek šiek tiek kabinantis, tie visi nano “navarotai” tikrai įdomūs ir įvaldžius jų perjunginėjimo sistemelę galima tapti nebloga žudymo mašina Šypsena

jo, del garso bugu pritariu… saudai lauke, o skamba lyg kokiam kibire…

Nu pažiūrėsim ką ten ant konsolių priburs, pirmo pc nevilko, žaisim supaprastintą variantą Cha cha

mjo, pirkit pirkit Cha cha jau pradeda alpha releasus daryti, net nedatempia iki betos Mirkt

Del garsu tai pritariu,bet CoD:BO vienas dydziausiu meshlu esu kadanors zaides =]

Muziqaz> jūs pleisteišininkai pirkit, aš apseisiu Juokiasi

Tai jei jau ant pc taip atrodo, tai net baisu pagalvot kaip ant konsolių bus Juokiasi

CoD:BO, kaip zaidimas buvo nelabai tikes. Bet ten viskas veikia daugiau maziau idealiai. O cia tokia nedadielka… Kaikas sako, kad cia tik demo, ir galutineje bus viskas istaisyta, nors garantuoju kad taip nebus.

Beje plati.ru, kaina jo ~40lt

Kam dar vargt ir jį lopyt, jei ir tokį pirks. Cha cha em, bet gal ir klystu čia ne COD . Juokiasi

žiauriai žiauriai negražu… fui, arba čia screen’as toks, arba degraduot pradeda žaidimai… viskas susilieję, tamsu ir net nematau, kam čia gali reikėt naujausių kompų… Cha cha niekada nei pirksiu nei bandysiu demo. P.S. - kodėl tas namas kairėj ir hud’as kreivi? Cha cha Ar čia tipo madinga dabar? Cha cha

Dėl namo tai čia spėju praplėstas akiratis-matymo laukas (FOV). O dėl hud tai dabar jau kuo mandresnius vis daro. Man rodos pirmą kartą kažką panašaus pamačiau fear 2 frictionlessinsight.com/revpics2/FEAR2_PC/FEAR2A.jpg . Dabar jau stengiasi įdomesnius kažkuo juos padaryti arba visai minimalizuoti kaip pvz dead space/2.

Kurioj vietoj cia ALPHA? Muziqaz jau sergi kazkokia paranoja, dabar crysis nustatei, kad net ne beta ar dar kas, o alpha, intel procesoriai irgi blogiausi tau… Del to namo, tai gal fov pakeistas. Ir kur rase kazkas, kad reikia naujausiu kompu? Jus pirma pazaiskit, paskui aiskinkit, kad slamstas. As nesu crysis fenbojus, bet ismegini ir pats nusprendi, ar tai ***** ar ne, man tai jis visai nieko.

Dabar tiksliai negaliu padakyti, bet ten rodos laivas. Siena kreiva, nes ten viskas sugriuve, plius kazkiek prideda fov’as Sakyciau grafika nebloga, ir SS sunku kazka nustatyti. Bent jau pagal mane MP ieskoti grazios grafikos nenaudinga. Svarbu fps skaicius geras. Nutlui geriausias hud turbut yra toks: img28.imageshack.us/i/hud.png/sr=1Kaip ir minejau, crysis MP gerumo prideda nanosuit galimybes, ypac cloak’as Gerai

Alpha ar beta koks skirtumas, pieva tas crysis ir viskas Cha cha Pirmas bent gražiai atrodė, o šitas žiūriu eilinis multiplatforminis. Oj verks crytek dabar dėl pardavimų, kad piratai kalti Cha chaMano manymu bulletstorm kažkas įdomesnio iš shooterių pastaruoju metu.

Taip ir maniau, kad kažkas Doom’o ar kitos senienos hud’a įmes Cha cha Nelabai suprantu, kam reikia pulti į kraštutinumus? Šypsena Kuom pvz kokio HL2 hud’as blogas? Paprastas ir patogus, jokių išsipisinėjimų. “Bent jau pagal mane MP ieskoti grazios grafikos nenaudinga” - teisingai sakai, bet gi čia Crysis Cha cha Jeigu jau kuria ir platina vaizdelius savo naujausių CRYENGINE 5000 su super kietom grafikom, tai automatiškai ir čia tikimasi geros grafikos, ar bent jau COD lygio. Cha cha O ką mes čia turim? Pasižiūrėjus į šitą screen’ą kažkuom man kažkurį GTA primena… Ar vice city, ar san andreas… tik šviesos tamsesnės ir spindulių per daug. Cha chaNa bet gerai, neteisiu, čia tik beta Cha cha

Na is screenu zmogui sunku gal suprasti, kokia cia grafika. Bet ji tikrai nebloga realiam zaidime. Beto as garanduoju, kad SP grafika bus daug geresne, nei MP.

Nutle gal tu neberasyk isvis ne i tema? Pradedi jau maisytis savo kliedesiuose. Tai grafika bloga ir zaidimai degraduoja, tai jau dabar lygini su cod, kuriam sudais plaukt iki tokios grafikos. Ryskiai matos, kad tu apie zaidima sprendi is skrynsotu padarytu ne vietoj ir gal ne su hardcore grafikos nustatymais. Kai crysis pirmas lagino buvo blogai, kai dabar normaliai eina ir arodo vel blogai, eik gal issigydyk galva. Dar gali paziuret unreal engine next gen video, tik speju neturesi tiek $ ant 3xsli 580gtx, kad pamatytum tokius vaizdus zaidime…