Crysis 2 DX11

Crysis 2 DX11

youtube.com/watch?v=SooRrijhLjsCTU minejo, kad girdejo, jog paguldo net ir mandriausias kortas. Na nelabai MirktZaisti galima gana netrukdomai su mano gelezim. FPS kartais nukrenta ties 25-30fps riba trumpam. o siaip daugiausiai laikosi ties 40-50fps. Iseis 10.7 catalyst’ai tai manau bus perf dar geresnis. 6990 turbut skraido be parkiu. Skirtumo nelabai maciau tiesa pasakius MirktTie kas turi dx11 kortas siektiek silpnesnes, neaktyvuokit high res packo, palikit dx11 tik ir manau suksis puikiai. nes high res packas reikalauja minimum 1gb-2gb GDDR ram.

man ant savo verta bandyt?

Goni, jo jei nejungsi High Resolution to packo, tai dx11 paves lengvai man rodos MirktAs cia viska kaip matai ant ultra uzdejau, tai ten viskas uber. Jei uzdesi tu dx11 ir paliksi ant extreme nustatymus, tai paves padoriai. pasibandyk, nustatymu nera ten tiek daug MirktO siaip zaidimas atrodo labai graziai, ypac ugnis tikroviska ir ten kai sprogimas buvo daugiaaukstyje, ten garso banga matesi sekundei. pries pat pradedant filmuoti buvo keletas sprogimu is isores tame ofise. Tai irgi gana graziai atrode Mirkt

muziqaz, su kokia programa irasinejai video?

fraps. 1.5minutes clip’ukas uzima 4Gb Cha cha5 ar 6 tokius man padare fraps. Poto sujungiau su Cyberlink PowerDirector. bet galima ir su kokiu virtual dub

Ir kiek fps gaunasi zaidziant iraso metu?

demo yra?

Bite+ angele, tiek pat, nes pas mane 6 branduoliai. 4 naudoja zaidimas, viena irasymas. tik reikia pasirinkt 60fps fraps’e ties video. goni, gal ir yra. paziek steam’e

atrodo viskas ciki, tik kai vyksta veiksmas tie visi tesalation tikrai nieko nedomina, vistiek nevalgysi pries kompa isijunges geima kad galetum vaizdais pasigrozeti, o per ta begima tai ir tu high ress teksturu nelabai pastebi, tad galima puikiai ir su dx 9 losti ir matyti tikrai gera grafika, o cia tos visos hogh textures pacj tai tik pc isbenchamrkinti ir akis paganyti atsipalaidavus Šypsena

kas ten nuotraukoj? Cha cha