shiaip kur vakar ryte papastino kad tipo sklinda gandai tai ash buvau teisus DANAI nusishnekejo nes vakar vakare paskaitinejau http://www.nma-fallout.com ir ten jau aishkiai parashyta kad tai tik gandas ir kad niekas nieko net nesiruoshiu pirkti tu licenziju ish buvusiu BI komandos nariu
Na kiek mes diskutavom, tai negirdejau ish taves, kad jis geras Tai tau tas negerai, tas nepatinka ir pan…
Gerai, nesiginchysim del Diablo. Vistiek beviltishka Nors visi tie, kurie ishdizhiai tvirtina, jog Diablo ne RPG, man labai panashus i p&p/la RPG fanus, pagal kuriuos, CRPG nera RPG (na gal ishskyrus Fallout ) Gal norit pasiginchyt su jais? forumas.fantastika.lt Ten paaishkins (dazhnai ivairiais necenz. zhodzhiais) ka mes loshiam
em cia jau gryna diskusija del D2 ir F1-3 bet vistiek ish patirties sakau kaijmynas zaijdzias tokius zaijdus kaip CS arba D2 ir esme dawiau jam syki fallouta nieko nesuprato! kompiaskei 6meciai zaijdzia counteri o kaip ji ishjungt nezino esme cia zaijdai kur galvot nereijkia!
niu kaip ir sakiau ish tos peticijos tikrai jokios naudos…
o shiaip kam idomu tai galima rasti nete daug info apie gaminamus Fallout2 mod’us kadangi interplay’us yra ishleides editoriu tai yra zhmoniu kurie dirba ir turetu pasirodyti kazhkas idomaus nors daug vilchiu deti neverta…
BG gal ir aplenke F bet jis netoks… jis daugiau panashus i eilinius RPG nei i F.
O shiaip tai "Troika" neblogas rpg kuria… tik joms patch’u reikia
Del Diablo galima ginchytis iki begalybes vistiek savo tiesos neirodysi… manant kad ten rpg reikia visai nieko nenusimanyti kas yra tas rpg… (pamato kazhka panashaus i quest ir jau sako kad rpg)
jau ash apie tuos modus priesh koki 100 metu skaichiau, o kad jie isheitu tai dar nemachiau, bet shiaip tai tox dalykas butu kai kuriais aspektais gal net geresnis uzh F3 tik problema tame kad tai kuria megejai, o su megejais tai fignia gaunas(pvz ash bandau kurt graju tai ple atsisedi padarai ten max 1 scripta susinervini ir eini ka nors kita veikt)
Beje nejaugi pamirshot kad lithai irgi kuria fallout klona jau kokie 2 metai kurimas tesias
nu Troika tai neblogai kuria, bet toli grazhu negeriausiai
ir shiaip mano galva geriausias rpg grajus shiuo metu yra nwn
Kas moka rusiskai skaityt uzsukit i w*w.travel.ag.ru/news/20031215.shtml perskaityt praeitos savaites naujienas. Suzinosite kai ka idomaus. Pvz. kad Fallout 3 didele tikimybe, kad bus ishleistas, bet kitu developeriu…
[quote]Panasumo yra, bet mes tik apie CRPG gi kalbam.
[/quote]
O ka? Tai gi ir sakau, kad jie nelaiko CRPG real RPG. O ir kalbas jie panashias varineja, kaip pvz.:
[quote]WirmiS rašė:
Del Diablo galima ginchytis iki begalybes vistiek savo tiesos neirodysi… manant kad ten rpg reikia visai nieko nenusimanyti kas yra tas rpg… (pamato kazhka panashaus i quest ir jau sako kad rpg)
[/quote]
Na tip top kaip ten Man asmenishkai buvo nei shilta, nei shalta RPG Diablo ar ne, hibridas kazhkox ir tiek Bet kai diena ish dienos machiau kaip kai kas ™ sudirbineja naujokus ir kt. izhklydelius i RPG temas, kurie savo nelaimei uzhsimena apie Diablo, tai mano nuomone apie D pasikeite i geraja puse. Ne del to, kad man patinka prieshtarauti daugumos nuomonei . Tiesiog visame shiame sh drabstymo ant Diablo matau idomu psichologini momenta Kas yra D ish esmes? RPG plachiosioms masems, "shirpotrebas", story ir interaction nukarpytas iki minimumo, kad gink Dieve, niekam galvos neiskaustu nuo visokiu dialogu Pops’a vienu zhodzhiu Ir man visishkai suprantamas "tikru" rpgistu pyktis, kai ju shventajai karvei priskiria kazhkoki popsa (tas pats kaip kokiam metalistui apie B. Spears uzhsimintum ). Va chia ir yra tas psich. momentas - tipo: visi loshia "tupus" geimus, o ash vat - "protingus" Ash kietas
"Protingi" zhaidimai, kur gi ne…Mitas ir tiek. Ar daug proto reikia surasti reikiama NPC ir su juo pakalbeti? Ar susigaudyti, kad su tam tikriais NPC reik kalbeti ne A-B-C tvarka, o B-C-A? O gal sudetingumo virshune atrasti koki paslepta mygtuka/sverta? (labai primena secret area ieshkojimas kokiam FPS) Come on, kokiame ish shiuolaikiniu CRPG jus matete real galvosuki? (pvz. suspaudyti mygtukus/svertus reikiama tvarka, ir ju (mygtuku ) daugiau nei 3) Ta pati veixmu laisve aka "galiu padaryti quest’a niolika skirtingu budu" yra tik zhaidimo palengvinimas (kam ten ta NPC ikalbineti, jei ash ji galiu nukilinti/apvogti). Palyginimui, vienas ish galvosukiu ish vieno tokio senesnio RPG: BEAN PUZZLE.
Study the southeast area past door 5. At the center is a room marked
‘X’. To the NE, SE, SW and NW (clockwise) are four 1-square rooms
marked ‘W’, ‘C’, ‘P’ and ‘S’. In each of these rooms you will find
a stone - the Bean of 'W’ands, 'C’ups, 'P’entacles and 'S’words.
Further to the NE, SE, SW and NW are four 4-square rooms, each
having a chalice in the corner adjacent to the nearest ‘bean’
room. The object is to collect the four beans, put (by ‘using’)
a bean in each of the four chalices, then go to room X and
pull the spindle. Whether you have placed the correct bean in the
correct chalice is shown by a listing of BLACKs and WHITEs, NOT in
meaningful sequence. BWWW simply means that one bean was placed
correctly and three were not.
Feel the difference, taip sakant Taip kad ner ko chia pustis, shiuolaikiniai RPG nereikalauja ypatingu protiniu pastangu, netgi tas pats Fallout (buvo ten sudetingesniu quest’u (pvz. atiduoti medaliona vaiduokliui), bet zhaidima galima pereiti ir be ju). O Diablo yra . Kaip reklama rimtesniems RPG, nes shis zhanras pamazhu praranda savo auditorija