hah dar nesidzhiauk, chia tik kazkokiu ishprotejusiu danu papeizejimai ne i tema… http://www.nma-fallout.com mano ziniu shaltinis ir vienintelis saitas kuriuo ash pasitikiu
Argi nusisekimas vertinamas $$$? Anyway, ash turejau omenyje, kad jis gerai padarytas ir ishlaike Fallout dvasia .
[quote] Nera ne vieno zurnalo ar bent jau saito(gal), kuris butu palankiai ivertines si zaidima.
[/quote]
Nes visi lauke Fallout Nu bet neesme. Esme tame, kad man jis patiko. Ir tai svarbiausia. Pateiksiu tau pvz. - jei visi (ar dauguma) maisto zhurnalai ir saitai - aishkintu, kad varles yra labai skanu ir , tu valgytum? =)
[quote]geriau patylesiu, nes tingiu gincytis. Esu skaites ankstesnes, berods tavo ir killerbee, diskucijas apie tai. Nenoriu to vel eskaluot.
[/quote]
.
[quote]tai gal tu koks konsoliu fanas ar ka? si peticija netik apie Fallout 3, ji aplamai apie PC zaidimu ateiti. Nejau tau ji nerupi?
[/quote]
Matau, kad reikia paaishkinti mano pozicija, nes daug kas ™ nelabai suprato. Okies…
Ash manau, kad neturiu jokios moralines teises kazhko reikalauti ish Interplay, kadangi jiems nesumokejau uzh ju zhaidimus nei cento. Tai jie galetu ish manes kai ko pareikalauti Taigis…O dabar pakelkite visi rankutes, kurie turi nusipirke koki nors originalu Interplay zhaidima, nu?
Hmm? CRPG - Computer RPG, so what’s wrong? Taigi i CRPG ieina ir Fallout, ir Diablo, ir Morrowind, ir ToEE, ir …
[flame ON]
[quote]NeznaikaVLN21 rašė:
hmm aciu tau uzh tavo nuomone tik vat kad jos niekas chia neklause taip kad laisvas ponaiti
[/quote]
Teisybes delei, reiktu pastebeti, kad:
You dont own this site, this club or this topic, taip kad laisvas ar ne, ne tau spresti
Tavo nuomones taipogi niekas neklause =)
[quote]o jei patinka diablo tai tavo bedos, tada reiskias intelekto stygius kad zaisti Fallout
[/quote]
[Praleidzhiam visus izheidzhianchius kreipinius, nors jie tiesiog prashosi ]
FYI, Fallout 2 - vienintelis mano zhaistas geimas, kuri ash loshiau ~34 valandas non-stop (zhinoma, paskui mane reikejo vos ne nuneshti nuo kompo, nu bet chia neesme ) ir 1 ish 2 geimu, kuri ash perejau 3 kartus.
Nes visi lauke Fallout Nu bet neesme. Esme tame, kad man jis patiko. Ir tai svarbiausia. Pateiksiu tau pvz. - jei visi (ar dauguma) maisto zhurnalai ir saitai - aishkintu, kad varles yra labai skanu ir , tu valgytum? =)
[quote]geriau patylesiu, nes tingiu gincytis. Esu skaites ankstesnes, berods tavo ir killerbee, diskucijas apie tai. Nenoriu to vel eskaluot.
[/quote]
.
[quote]tai gal tu koks konsoliu fanas ar ka? si peticija netik apie Fallout 3, ji aplamai apie PC zaidimu ateiti. Nejau tau ji nerupi?
[/quote]
Matau, kad reikia paaishkinti mano pozicija, nes daug kas ™ nelabai suprato. Okies…
Ash manau, kad neturiu jokios moralines teises kazhko reikalauti ish Interplay, kadangi jiems nesumokejau uzh ju zhaidimus nei cento. Tai jie galetu ish manes kai ko pareikalauti Taigis…O dabar pakelkite visi rankutes, kurie turi nusipirke koki nors originalu Interplay zhaidima, nu?
[/quote]
nusisekimas butent ir yra ivertinamas $$$ bent jau shiaip shaltais kapitalistiniais laikais $$$ yra vienas ish didzhiausiu ivertinimo pozymiu
tactics, tai tik fallout parodija ir tiesa sakant net pasigailejau kad siunchiausi tuos 3cd nes net kojiniu mano savaitiniu tas zhaidimas nevertas…
Kai saka sheima be ishgamu nebuna, vat ir chia gime BOS
90h, as mielai nusipirkciau koki originalu zaidima(aishku ne kokia seniena), bet zinok originalaus zaidimo Lietuvoje nusipirkt NEIMANOMA. Netgi uzsisakius zaidima internete tu jo negausi, o zinai kodel? ogi todel, kad i Lietuva nieks jo nenusiustu. Mes kolkas gyvenam tokioje salyje, kur neimanoma isigyti naujo originalaus produkto. Pamenu visai nesenai draugelis norejo isigyt originalu X2 - The Threat, ir kagi jam to padaryt nepavyko, kadangi ne viena online parduotuve pasirodo negali issiust zaidimo i Lietuva. Tad kaip ir musu nereiktu smerkt, kad mes neturim ne vieno originalaus zaidimo. Taip, originala galima isigyt, bet kuriu tai metu zaidimas butu? tikrai kokia seniena, pasenus pries metus ar daugiau.
Zhinom, mes tuos vargus . Labai norint vistiek galima gauti - pvz. per pazhistamus, sedinchius uzhsienyje. Gerai, klausimas tada butu tox - ar daug shioje temoje rashanchiu, nors karta bande nusipirkti org. zhaidima? Tiesa, "Bukos" lokalizuoti geimai irgi skaitosi uzh originalus .
[quote] Taip, originala galima isigyt, bet kuriu tai metu zaidimas butu? tikrai kokia seniena, pasenus pries metus ar daugiau.
[/quote]
Ash gal tada tyliai pasedesiu, o tai vel lixiu nesuprastas, nes nusipirkau ka tik "bukinius" JA2 ir JA2:UB ir pradejau loshti
komercine prasme jio… labai net nusiseke, ir vien todel kad orientuoti tai plachiai auditorijai pusprochiu kuriems smegenis neishnesha tokiu zhaidimu kaip fallout ar morowind
Ash gal tada tyliai pasedesiu, o tai vel lixiu nesuprastas, nes nusipirkau ka tik "bukinius" JA2 ir JA2:UB ir pradejau loshti
[/quote]
na Bukos ir kitu rusu firmu "originaliu" zaidimu niekada nepirkau, neperku ir nepirksiu. Jei zaidimai isliktu nepaliesti, ta prasme, jie ju ne lokalizuotu(nekeistu kalbos ar siaip elementariu dalyku), tada butu tiesiog puiku. Bet as mieliau pazaisiu piratine zaidimo versija, taciau su originalo kalba.
nu bet px, as optimistas, istosim i europos sajunga, tada gal online shopai jau sugebes pristatyt zaidimus i visa ES teritorija. Va tada tai butu zjb.
Aishku. Matai, ash rasiausi po peticija, noredamas populiarinti zanra, kaip jau rashiau aukshciau. Nes tiketis tiesioginio atsako ish Interplay yra be galo naivu. Na tiesiog be galo, be krashto atsibodo tie RPG su kuokom ir peiliukais! Ech…kas gali but maloniau uz Gauss rifle
Labai gerai. Beveik ivykdei reikalavimus. Nes mano (rus) Fallout2 versijoj parasyti tokie sisteminiai reikalavimai(laisvas vertimas, nes pazodziui tikrai nepamenu):
Pentium xxx procesorius
video xxx
CD-Rom
Apie 2 savaites laisvo laiko
Deze shalto alaus
na norejau as nusipirkt x2. susiveikiau kortele ir tt bet i lietuva aisku niekas nesiuncia. tada susisiekiau su gimine norvegijoj ir spek ka i norvegija gi irgi nesiuncia (ne fukin EU). taigi vienintele reali galimybe man isigyt geima butu vaziuot i uzsieni arba laukt kol kas nors kitas ish pazystamu vaziuos. na o bukos ir tt zaidimai man neidomus nes nepernesu zaisti rusu kalba. zodziu sukis kaip nori vogt vistiek tenka.
ir jei jau butu proga jau ka ka bet f3 tai tikrai nusipirkciau.
Del nauju tai sutinku, daug kompaniju tiesiog nemato europos kaip rinkos o kitos nors pardavineja eu zonoj nemato lietuvos, bet isigyti tikrai galima ir reikia, jeigu norit kad jum patinkantys PC zaidimai isliktu, antraip konsoliu ***** suris viska ir zaisit visokius super mario klonus ir smegeneles atrofuosis po biski kai pas amerikonus.