. Zhanras tik padeda man apsispresti ar kreipti demesi i kazhkoki zhaidima ar ne Nes ish esmes ash zhaidzhiu tik RPG bei TBS bei ju mishinius (pvz. tactical (combat) RPG )
[quote] Be je, tai gal tu gali pasiulyt kokia nors gera diskusiju tema?
[/quote]
Pvz. kodel man nepatinka Morrowind Bet chia kitu metu tema, nes ash jau shiek tiek
[quote]Morrowind perdek bent i galima zhaisti(pereiti) lentyna o kiti tegul lieka.
[/quote]
Gal. Bet dabar pas mane rulina JA2. Ir dar ilgai rulins (pereiti JA2 ant aukshchiausio sunkumo, pereiti UB, paskui UC (gal)).
Vot galima. Jei RPG combat’as real time - viskas, puse savo zhavesio netenka ish karto (man).
[quote]juk tai jau RPG klasika…
[/quote]
Kaip kam. Kadangi ash RPG pradejau loshti pakankamai seniai, tai naujas geimas turi buti real geras, kad ishstumtu koki nors mano megstama zhaidima ish jo vietos klasikos kolekcijoje.
[quote]siaip tai man tas pats, ar tu megsti ji ar ne, man vistiek jis uzims pirma vieta tarp geriausiu kadanors zaistu zaidimu.
[/quote]
OK
[quote]kas liecia Age of Wonders. Na sis zaidimas irgi visai nieko. Tiesa jo vertinti nenoreciau, kadangi zaidziau tik demo versija, bet ant Age of Wonders 2 buvau ilgokai uzsikabines.
[/quote]
Actually, ash ir turejau omenyje AoW2
[quote] Gal net ir dabar ji palosciau, bet kaip ir radau kita panasu ir mano manymu siektiek geresni - Disciples 2.
[/quote]
Yep, Disciples 1/2 geresni, guli pas mane galima zhaisti(pereiti) lentynoje. Bet ne klasika, ir ne shedevras. Kol kas nemachiau TBS, kuris man perspjautu HoMM3. Va chia tai tobulas geimas . Gal kas nori sumesti partija kitais metais?
[quote] Siaip koks bebutu TBS/RPG, vistiek ji palosiu, nes sis zanras velniskai patinka.
[/quote]
Kaip ir daugumai chia Uzh tai galim ir ishgerti ta proga
Tai kad ner del ko gincytis. As gi tau neirodysiu kad jis TB. Kiek suprautau TB nebuvimas yra pagrindinis sio geimo trukumas. Tiesa kaip tau KOTOR? Ten bent pauze yra.
Jo, sunku mums su 90h shvietimu. Kai uzsikabina uz vieno grajaus, tai i kitus ne kreiva akim nepazvelgia… Operacija: Silent Storm pramiegojo, dabar shita… Na bet nieko baisaus, geriau veliau, negu niekad: http://www.ag.ru/?reviews?2495
O cia fanu puslapis: http://knights.theforce.ru/reviews/
O kas chia blogo? =) Nesu beviltishkas optimistas, kad manychiau, jog man patinkantys geimai isheina kas savaite Tai jei jau gaunu koki, tai ir neskubu toliau lekt, kaip ne kurie
[quote] Operacija: Silent Storm pramiegojo, dabar shita…
[/quote]
SS niekas nepramiegojo O del KotOR viskas labai paprasta - palyginau savo kompo parametrus su minimaliais/rekomenduojamais ir pamirshau, kad tox geimas egzistuoja
Akmuo i mano darza, ar ne? Matai, mano grajinimo stilius yra tox: griztu namo, ijungiu kompa ir tada galvoju kuo man shiandien uzsiimt. Man visai sekmingai sekasi (pvz. per praejusias isheigines) paliet ir Medal of Honor, ir Morrowind, ir Silent Storm, ir K.O.T.O.R. Tai shati tox nepastovus ashen esu…
[quote] Operacija: Silent Storm pramiegojo, dabar shita…
[/quote]
SS niekas nepramiegojo
[/quote]
Gerai, jau gerai, cia gi tik jokie buvo
[quote] O del KotOR viskas labai paprasta - palyginau savo kompo parametrus su minimaliais/rekomenduojamais ir pamirshau, kad tox geimas egzistuoja
[/quote]
Hmm… O kokie ten reikalavimai? Tiesa pasakius nepastebejau. Jei pas pona ejo Silent Storm(padoriai turiu galvoje), tai K.O.T.O.R. turi lekti tarytum vejas. Taigi ten nera jokiu grafikos aukshtumu(bent ash nepastebejau). Jei griezciau ishsireishkus IMHO tenais grafika visai nusmurgus, bet ash shi graju vertinu ne del grafikos.
Grafikos aukstumos ten yra nerealios. Variliukas gi NWN. Aisku ant tam tikru nustatymu. Jei zaisti ne ant max nustaymu (kiek pazystu 90h grafika jam nerupi) labai galingo kompo nereikia. Pilnai uztektu ir kazka panasaus i GF3. Jei dar video atminties 128Mb tai isvis puiku.
O zhekit kaip mutavotes nuo peticiju iki KOTOR
beje reikalavimai jam ir rimtai netokie jau dideli hehe nebent kompas pas tamsta 233mhz su MMX technologija 16mb ram ir dar plius 4mb 3DFX
chia ash shiaip pashustravojau