cRPG baras

Pele ne mano buvo, su darbiniu kompu zaidziau.Cha cha

Ot, sadistas Cha cha Juk 3 kartus Diablo perejai, ir negaila tau peles buvo? Mirkt

[/quote]

Hah o tau smegenu neuzhteko suprasti kad tam zhaidimui ash tiesiog didele ANTIPATIJA jauchiu ir net nesiruoshiu jos argumentuoti, tiesiog TAS PSEUDO RPG yra didele meshlo kruva, ant kurios visi pakibo nes buvo sukurta tikrai gera multiplayer sistema, kurioje visi skirstomi pagal levelius o cheaterius ish ten jungia NX…

skirstomi pagal leveliu turejau omeny kad pas ka didesnis tas ir DIEVAS ten vadinamas, hehe dar pridare labai daug visokiu sushiktu magid unique ir t.t. ginklu ir visi akis ishdege varineja po tuos pachius pozemius ir netik rinkdami visokius "magis" daikciukus ko pasekoje patyria erekcija Juokiasi
nu trumpiau tariant sakykit ka norit bet shis zhaidimas yra FUFLO, pigus ****elis ant kurio pusprociau pakimba, nes per sunku buna falloute skaityti dialogus

Ziurau tu neznaikinai radikalas arsus. Cha cha As tiek Fallout’us tiek Diablo2 pervariau(ir ne po viena karta) ir man nieko visai abu.Vienas tikras RPG(Fallout),o kitas su RPG elementais.Jei as jau D2 losiau tai ka-as kokis tai durnius ar ka,kad toki,anot taves FUFLO,losiu.Jei patinka tai ir losiu
Kiekvienam pagal jo nora ir skoni.RESPECT.

Deja, turbut tikrai man smegenu neuzhtenka suprasti kaip zhmogus, skirtstantis zhaidimus i "besmegeniams" (shvelniai tariant) ir protingiems, nesugeba nors kiek argumentuoti savo nuomones… Pavargęs Isijungti i bendra chora, keikianchiu Diablo (nors visu zhaista Cha cha - ar ne paradoksas? Mirkt), dideliu proto pastangu nereikia.

[quote]tiesiog TAS PSEUDO RPG yra didele meshlo kruva, ant kurios visi pakibo nes buvo sukurta tikrai gera multiplayer sistema <…>
[/quote]

Heh, manau, kad dauguma chia loshe Diablo ne del MP. Bent jau ash - tikrai Ne.

ner paradokso. tikrai. bgh si zaidima zaide tik tam, kad galetu ji keikti Cha cha. &quot;pazink savo priesa&quot;. o ir istempiau atrodo iki 2-o chapterio (ar kaip jis ten) vidurio…

[quote]bgh rašė:
ner paradokso. tikrai. bgh si zaidima zaide tik tam, kad galetu ji keikti
[/quote]

kaip kokiam diplominiam darbeCha cha nuo trecio asmensŠypsena

Heh, manau, kad dauguma chia loshe Diablo ne del MP. Bent jau ash - tikrai Ne.

[/quote]

pasakyk man nors viena RPG elementa??? gryna arcada

bgh megsta apie save kalbeti treciu asmeniu…

eee…rpg as irgi ten ne su ziburiu nematau… o va crpg elementas yra. taigi expa gauni Cha cha

p.s. butu D&D’isciku cia, oi kad prasidetu OT Cha cha

Atsiprashau, bet ash jo nekeikiuNe. Kaip zaidimas man jis visai patikoGerai. Tiesiog noriu, kad mes prieitume vieningos ishvados(nors to tikriausiai niekada nebusBaisu) i kuria lentyna ji padeti.

Ash taip pat.

Siulau jo nelaikyti RPG. Kas uz?Cha cha

O kam to reikia? Nustebęs

Tam, kad del to daugiau nesigincytume.Mirkt

As visom 4 dar ir palaikymo komanda atsivesiu Juokiasi

YepTaip

Jus gincykites iki pazaliavimo…Cha cha bet man visvien neidomu… tiksliau nesvarbu kokioj &quot;lantynoj&quot; jis gulesMirkt zaidima zaidziau - tada patiko, nes geresniu nebuvo arba negavau…ir tuo viskas baigtaŠypsena kam cia dar gincytisNekaltas vis vien vienas kitam savo tiesos neirodysitŠypsenaNe

kita vertus nors uzsiemima turi(im)Cha chaGirtas

Šypsena

Asmenishkai pas mane yra 3 zhaidimu &quot;lentynos&quot; - patinka, nepatinka ir galima zhaisti(pereiti) Mirkt O visa kita yra vejai Taip reikalingi tik tiems, kurie neturi del ko diskutuoti Šypsena
O tiesa, pas mane Morrowind ant &quot;nepatinka&quot; lentynos, kartu su Paradise:Cracked, Age of wonders bei M&M9. Galit pradet metyti akmenis Cha cha

Tai zanru lentynu pas tave nera? Be je, tai gal tu gali pasiulyt kokia nors gera diskusiju tema?

Morrowind perdek bent i galima zhaisti(pereiti) lentyna o kiti tegul lieka.Cha cha

hmmm, nesuprantu, kaip galima nemegt Morrowind? juk tai jau RPG klasika… siaip tai man tas pats, ar tu megsti ji ar ne, man vistiek jis uzims pirma vieta tarp geriausiu kadanors zaistu zaidimu.

kas liecia Age of Wonders. Na sis zaidimas irgi visai nieko. Tiesa jo vertinti nenoreciau, kadangi zaidziau tik demo versija, bet ant Age of Wonders 2 buvau ilgokai uzsikabines. Gal net ir dabar ji palosciau, bet kaip ir radau kita panasu ir mano manymu siektiek geresni - Disciples 2. Siaip koks bebutu TBS/RPG, vistiek ji palosiu, nes sis zanras velniskai patinka.Laimingas

Turbut norejai parasyt Strategy/Turn-based?Šypsena