convers girl
Kaip faina dievinu tokius dalykus… nu isskyrus ruzava spalva… jei kokia tamsi melyna ar juoda tada pirkciau tikrai… megsrtu tokius jaunatviskus dalykus. p.s. nedurnas zinau kad reklama sportbaciu Converse…labai geros kokybes beje…
zydra geriausia boto.
gelezinkelis>–Gal esi turėjęs? Aš jau keletą metų kol oras tinkamas, nešioju “inkarus”, bet anie greit plyšta… aišku, nebrangūs, tai per sezoną kokias 5kias poras sunešioju. Įdomu ar originalūs “Converse” daugiau atlaiko.
conversu padas layko lbj lbj ilgay,tik kad medziaga apiplysta… bet seyp tay zjb batay…
As turiu conversus, ju seip radical life style yra , nu Cup;e… LAiko labai ilgai , ypac jei odinius pirksi… Kiek atsimenu jau antri metai ir nieko… o as nesioju ne per prospektus…
–Aišku, tada gerai. Aš medžiaginių noriu, odinių net nematęs, tiesa, varčiau kažkada Converse saitą, bet nepastebėjau. Reiks pažiūrėt dar. Patys patogiausi batai pasauly… kai ateina žiema, kokią savaitę pratinuosi prie aukštesnio pado batų …
–Noriu šitų converse.com/LiveFiles/1/2032/1V447_400.jpg ir šitų: converse.com/LiveFiles/1/1039/1Q075_400.jpg , o šitie, tobuli: converse.com/LiveFiles/1/1819/1U416_400.jpg …
nu yra conversu ir zieminiu man tai isvis problemu ner nes puskes kanadietes tai atsiustu jei noreciau vienu ar kitu… seip siulau i universaline nueit, bet tokiu nemanau kad rasi…
–Lt nebent kelis modelius galima rast, o kažko panašaus kaip link’uose - labai abejoju … Nusipirkt gal on-line reix, kainos nesikandžioja.
nu tarkim man patinkantys arba gereu tuos kuriuos susikuriau 70 baksu -210 lt + atvezimas kokiu 40 lt… pigiu isheitu pirkt cia
norėčiau turėt converse. bet turiu SUPERGA baltus jildorshoes.com/product.cfm/hurl/2750_White_Cotton/PI=16873 patinka man balti sportbačiai. O ši fotkė, tai nelabai tokia sakyčiau į mases tempia…bet gal ir gerai, vis neaukštakulniai.
gelezinkelis>–Visai neblogas pasirinkimas, nesitikėjau . Dėkui už info. Ką turi omeny - " arba gereu tuos kuriuos susikuriau"? Pagamina pagal užsakymą?
Nu ten puslapi galima susikurt visus batus is norimu spalvu ir rastu , dar galima is sono pasidaryt kazkoki uzrasa pvz varda: kaina priklauso nuo bato nu ar oda ar medziaga ir nuo to kokia forma nu su aulu be aulo su kokiu padu ir t.t.
radical.lt/get.php?i.1106:h.278:w.345 turiu as tokius ir nesiskundziu zjbs batai stiprus nesiojau visa sezona ir en zenklo kad nesioti (jei nuplautum )
gelezinkelis>–Jėga … Man vienas labiausiai patinkančių dalykų Lietuviškuose “Inkaruose” (nekalbant apie patį dizainą) kad jų padai minkšti ir avėdamas juos jautiesi “arti žemės”. Važiuosi į R.L.Style ir žiūrėsiu kas ten ir kaip su jais.
ta pana fotkej ar rimtai tokia deformuota, ar taip gavos???
riuzava. nice.
nu visai jau sakes, tik i raudonu zibintu gatve , seip tai per saldu