Company of heroes 2

Company of heroes 2

Nu žaidžiat kas beta? Pirmas pamenu patiko, bet visiškai pamiršęs kaip jis žaidžiasi, šitame visiškai nesiorientuoju aplinkoj Cha cha

neuzteko man kantrybes pirmai daliai Liūdnas

Siaip atrodo is pirmo zvilksnio kaip ir pirmoji dalis, kazkada gal pries metus dar ir online versija sektiek losiau. Kazin is esmes kas naujo 2oja dalyja?

Nežinau buvo ar nebuvo. Šiaip minusas tas, kad jei pas kažką lagina, tai visiem lagina, jeigu neištaisys šito, tai bus Blogai

tas destras kaip uzvadintas? Su-100 ar su-85b?

Ką aš žinau Cha cha

tai kaip tu zaidi?

pirmoje dalyje campaign kokiame 4 levelyje mane sutarske kaip maza vaika taip ir baigesi mano draugyste su siuo geriu Liūdnas

Nu paimu ir žaidžiu Cha cha Man tie pavadinimai nelabai ką sako. Ir jau sakiau, kad nesiorientuoju aš jame kas ten vyksta ir kaip ten žaist iš vis…reikia dar poros valandų perprast viską. Nes ten staiga atvaro priešai į bazę ir viskas būna Juokiasi jaučiu čia bus vienas iš tų kur greit reik viską daryt, tai teks skipint, nebent SP įdomus vėl bus.

kushlius tai pirmas toks gi buvo, real time strategy

Lyg aš atsimenu labai kaip ten kas buvo Cha cha Be to čia MP, aną SP žaidžiau. Va bandžiau vėl pažaist, tai kažkas užlagino ir išėjau. Nx jie tokią sistemą tegul susikiša Blogai

lol siaip senai senai buvo kitas geimas su tokio stiliaus sistema. Blyn kad as prisiminciau dabar pavadinima ar bent jau kokiais budais ji atkasti. atsimenu ziauriai juokingi intarpai buvo to geimo. Jis isejo netrukus po C&C. Ten net bazes malyg negaledavai statyti, paprasciausiai uzimdavai sektoriu su kokia nors gamykla kuri pagamindavo tanka, uzimdavai kita sektoriu pagamindavo dar kanors. Kas liecia sita zaidima, tai cia rimta strategija, o ne kad surinkai visus i kruva ir siunti. Svarbu nuspresti kokius sektorius nori kontroliuoti ir kokius junitus kur naudoti, nes viso zemelapio neimanoma kontroliuot. Taip pat labai svarbu teisingai karius naudoti, naudoti priedangas ir panasiai. Zodziu super geimas, rimta strategija, o ne siaip koks s…

didysis, cia kartais ne apie Dune kalbi?berods kazkas panasaus ant segos buvo, kur teritorijas reikedavo uzimti…

Laukiamaiauses zaidimas siuo metu Šypsena Atsimenu pirma dali su visais papildymais su malonumu kankinau Šypsena Et greiciau jau isleistu reiks nusipirkt Mirkt

Dune reikėdavo rinkti resursus irgi Mirkt tik kartais rinkėjus suvalgydavo wormsai Užsispyręs

didysis gal api Z kalbą. ten berods gamyklos pastoviai gamindavo karius ir tankus tiem, kas jas kontroliavo

Ne tikrai ne apie DUNE, ten buvo grynai C&C stilius, renki resursus statai savo baze + warmsai irgi buvo fun geimukas. O kas tas Z tai nesu girdejas, bet irgi ne :confused: Intarpuos ir siaip ten tipo valdai tokius zalius goblinus ar kaip juos pavadinti, panasius i tuos is warhamer geimo.

Ooo dune pamenu. Kažkada iš mokyklos grįžau ir perėjau, kankinausi prieš tai belekiek laiko Cha chaTai warhammeris ir yra panašus į CoH kiek pamenu, gamini kareivukus ir užiminėji taškus NekaltasMan vistiek geriausia MP strategija išlieka world in conflict, nes jį gali žaist kiek nori. T.y. nereikia sėdėt parom, kad išmoktum atsilaikyt prieš visokius no liferius, kurie ten viską susitato akimirksniu ir tu nespėji net susivokt kas įvyko kaip starcraft kokiam Cha cha nereik jame niekur skubėt, tiesiog protingai planuot viską ir komandiškai žaist. Gerai, kad šitam yra ne tik 1vs1, tai gal ne visada pralaimėsiu Cha cha

nea “conflict zone” bent jau tie intarpai man geri buvo… youtube.com/watch?v=v8ID0vqfb7gyoutube.com/watch?feature=endscreen&v=yEXi-Cbe4hY& amp;youtube.com/watch?v=aKxfxCfSrCY