CoD - MW3 (copy MW2)
na pagaliau prisiverciau sita pereiti… Mano simpatiju ne kiek nepelne… Kazkaip nuobodus ir bukas pasirode… Na tik man tas varikliukas geras ir grazus zaidimo, bet jau senstelejes O siaip is istorijos puses deja daugiau tikejausi… Ypac is pacios pacios pabaigos… Deja, bet nuvyle sis skriptas su veiksmo filmo siuzetu
Aš tai laukiu nesulaukiu MW4.
man patiko. kazkaip vos ne mw serijos fanu patapau, nes butent ta istorija ir itrauke
Aš jau po MW2 jų net nebebandau. MW2 buvo be istorijos. MW3 tikrai nemanau kad patobulėjo, tai net nesinori laiko gaišt.
Dabar ieskau ka cia dar perzaidus, nes atostogauju prasyciau rekomendaciju tik be RTS ir visokiu masinu bei sportu. Mazai ka is nauju losiau.
3 misijas perejau ir istryniau
Atostogaujant siūlyčiau poilsiaut kur nors
as irgi perejau ir nusivyliau. puse geimo rode filmukus ir likusia puse truputuka kreivai pasaudyt dave (labai keistas saudymas ) butinai iki checkpointo eit reikia, kitaip priesu melejonas bus is lempos, kaip is gausybes rago sudo gabalas. nzn kaip black ops, bet girdejau, kad panasus scriptu kratinys.
zaidimas buvo kurtas MP rezimui. Kad SP lievas, cia kiekvienam savo. bet gi dviracio nebeisrasi.
Tai visose COD dalyse (po MW1) priešai materializuojasi iš oro iki begalybės, kol iki tam tikros vietos nenubėgi. MW2 SP ko gero patiko labiausiai. Trečia dalis visiškai neįsimintina…
interceptor | 04-11 23:56 Atostogaujant siūlyčiau poilsiaut kur nors Liepos menesio atostogos bus tam