CoD - MW2
Kas geresni Final Time? ;] Tikrasis screen- tingek.lt/uploads/1258060119_best-training.jpgP.S. grafika max
ateitų tas iš FEAR ir iškarštų visiems kailį
kietc, as kolkas sunkiai i 40s itelpu
as tai negaliu zaisti ant to max, perdaug viskas blizga labai jau
Na pas mane ant max 1680x1050 eina puikiai. E2160 @3ghz, 4gb ram, 9800GT. Siaip paskutiniu metu retas zaidimas ant MAX settingu eina jau… del to mldc COD kurejai Tik kaip matau pas zaideja 1920x1200
Kazkaip nelabai jau grazu, arba nesimato
Na sian ir as pasileidau. Viskas ant lwo atrodo, tik rez pasiekles, panasiai atrodo kaip cia Pas mane senukas pc, tai ant low bet rez geresne tai sukask kaip bitute, jokio trukcijimo. Reiks dar gerintis gal net.
1920x1080 rezoliucija. PC - Q9550, ram-II 4gb, gf GTX260. Kolkas nebuvo tokio, kas ant max neitu O siaip modeliai CoD labai grazus, o kazkokiu ten efektu belenkokiu nepastebejau. Gal dar liepsna su ziezirbom graziai atrodo O cia ir nesimato to grozio, kitur graziau
2.60 gigahertz Intel Pentium Dual-Core 3584 Megabytes Usable Installed Memory ATI Radeon HD 3800 Series [Display adapter] pas mane ir ant max puikiai sukas,kazkaip to nesitikejau.
O kaip tas max atrodo?
Ai AA tik 4x yra, ir siaip nieko ypatingo. Aplinka statine, tik kad medines duris ar deze gali persaut, na o skardo jau nebegalima Fizikos… am tokios nera cia bet perdaug ir nepasigendama to, del istisinio veixmo
vakar del 2 zvaigziu mucinausi mucinausi kaip 37 tai 36 tai 37 gal automatai negeri mano ar kas