CoD MW 2
Jau 3ia karta perejau ;] Gaila, kad del B+ tenka taip sushikti screenus… atrodo db ****inai, o paciame zaidime ant MAX’u tai fantastika…
Geras, bet 2 netraukia pereit
Jau baigiu pamiršt, kad toks žaidimas buvo
O man labiausiai patiko “lušnynų milijonieriaus” levelis
kushliau o tu ji zaidei? jei ne tas debiliskas veteran sunkumo special ops, zaidimas butu isties fantastiskas
as planuoju pereiti ant veteran sp ir poto special ops nerealus zaidimas
O kaip del sito multiplayer? Reikia butinai originalo zaidimo? Nes po siai dienai cs kalu kai laisvo laiko nuo darbu yra, grafika jau vezi varo, bet geresnes arcade stiliaus saudykles dar neradau, nu sita kazkas panasaus, pabandziau single player ant max viskas sukasi, tai sakau gal rasiu nauja pramoga po darbu
Nu kaip ir visiems zaidimams originalo reikia,siuo metu tik ir zaidziu CoD 2 multiplayer super.
As tai nesuprantu kas ten jum su tom fotkem. Atsidarai fotke su paintu, pasirenki save as, nustatai jpeg ir prasom turi mazai uzimancia fotke
muziqaz > jo žaidžiau, kad pamatyčiau dėl ko čia tiek triukšmo, nu bėgi šaudai…ir viskas
o tai ko tu dar nori is saudykles?
gonis, meiles beje, kada tu ten baigsi zaist tuos vaikiskus multiplayer, ir pradesi rimciau special ops? blin mane jau baigia nervas daest, vis nugalabija tie supertaiklus gaidziai. reik siektiek strategijos
man ziauriai patinka mp negaliu atsizaist kai nezaidziu, mintyse vien tik mp, kai zaidziu, galvoju - blem reik kazka kitka jau veikt. kai nueinu kanors kitko veikt vel apie mp mintys sukasi
28 diena MAG isleidzia, daba svarstau ar ignoruot visiskai ar visgi isitraukt i ta bezabrazija
blem is video atrodo nerealiai, o kai pats zaidziau levas pasirode nezinau ar del to, kad vos pradejes buvau reik gametrailers review palaukt jei dar nera EDIT: yra preview gametrailers.com/video/preview-hd-mag/57228 tai kazn… palauksiu normalaus review gal. bet jauciu isvis nepirksiu as jo
ant telefono zaidi? ar kaip cia? su fraps padarai screen’a, reikia reikia sumazinti dydi, mazini kokybe ar rezoliucija siek tiek… pvz su irfanview
Evio, susitaikyk su ta mintim, kad kolkas dar nevisi kurie turi pc jau pavirte i geek’us
kad moketum naudotis fraps ir irfanview reikia “geek’ų” buti?
O man sitam zaidime nelabai patiko, kad negali normaliai issaudyti priesu ir viskas, o cia keik saudysi tiek ju ir atbegs, tai tekdavo begt i tiksla negalvojant