Classixx
Naujo fw ant x’o belaukiant, galvoju reik pereit to ko neperėjas iš seniau Quake 4 1h žaidimo - į šiūkšlyną, Half life opposing force Kodėl nebegamina dabar tokių fps’ų.
Atsiminiau kad pas mane irgi yra steame pirktas HL reiks ir man ji pakankint siek tiek veliau
Atsimenu šitą. Prieš porą metų gal tik ir sužaidžiau ir šį ir Blue Shift. Pirmą HL irgi pilnai perėjau tik prieš porą metų. Anksčiau buvau nuėjęs iki paskutinio boso ir palikęs
bet kaip vaizduotė apgaudinėja žmogų, puikiai atsimenu šitą vietą, bet galvoje vaizdas žymiai gražesnis, tekstūros kaip dabartiniuose žaidimuose, o tada atrodo ėjai ir grožėjaisi,kaip gražiai padaryta
Aš nebaigiau pirmo HL, o expansionų nežaidžiau. Nežinau, mane kažkaip psichiškai veikė HL ir negalėjau jo žaisti, žiauriai atgrasus buvo, gal grafinis apipavidalinimas, gal atmosfera, dar kas, nežinau… Kaip ir kažkurios dalies Turok, kažkuo nesvaikas žaidimas buvo… Kėlė vien tik pasišlykštėjimą ir pykino. Na, bet reikės pabandyti vėl kada HL, dabartinėmis akimis vertinti.
Ogrish> gali palaukt black mesa source
Tai jei remeikas patiks vistiek originalą reikės pabandyt pažaisti.