CJ namai namučiai
Nusprendžiau kažką iš savo steam kolekcijos pažaisti senukas, viskas kaip is dežių padaryta, bet nesveikas žaidimas Velniškai įdomus tiek istorija, tiek gameplay’jus kaip sakant - klasika nemiršta
Kujnia ta grafika, kitiems ir minecraftas ir šiai dienai sueina. GTA SA pats geriausias laiko žudikas.
Tai kad GTA SA turi daugiau galimybių negu GTA4. Vien tik dėl to jis man labiau patiko. Superinė grafika nepadaro žaidimo superiniu. Čia faktas.
Siaip ir as deciau daugiau pliusu SA, nei GTA 4 P.S. Pasiemiau Pimp masina ir emiau kekses veziot tai pirma kekse teko nuvezti prie kapiniu stovinciam kunigui nzn ar cia sutapimas, ar surezisuota, bet vistiek geras !
Šitas tikrai geresnis už GTA4
Ale vistiek vice city man pačiausias.
mjo, nostalgija dar kazkur 100% save’a turiu
Na sakykit ka norit, o man kiekviena GTA serija vis geresne uz senesne ir taip iseina, kad GTA4 man geriausia
GTA4 tai kitas lyfis,o cia tik Mario bent ant naujesnes konsoles =]
man sitas geriausias irgi is gta, o dar ir irasyta ji dabar turiu ir save su 100% be jokiu cheatu :> Net ir visokius stunt jump kurie neieina i 100% ivykdziau :d
Bene geriausias is gta, man ziauriai patiko atkovot rajonus, gaila kad kazkurioj vietoj visas darbas perniek nueina
Jo tas užknisa. kažkur per vidurį žaidimo. O tagai, pasagos ir t.t. tai įeina į 100%.
tai poto reik atkovot rajonus, kai jau su broliu grizti o ne iskart, tada nedingsta :>
Pavyzdziui naujausiam gta labai patiko grafika, ziauriai geras vaizdas ir jausmas su cioperiu vaziuojant
Matot, sito isejo net final versija, o 4 ir sekancios visos dalys yra alpha versijos
Nostalgija
kam patiko gta4, paloskit red dead redemption, gameplayjus, misijos ir viskas kitka 10x idomiau ir geriau padaryta. plius dar 1nas geriausiu betkada isleistu dlc jam sukurtas.
Man red dead visiškai nepatiko