Civilizacija 5
Na va prisiruosiau ir sita geri ismeginti visai nieko ateme visa diena, bet smagiai suzaidziau bet kazkaip kitos dienos nebenoriu aukoti
smagus geimas, deja man irgi neuzteko daugiau kantrybes negu viena zaidima laimeti
Parsisiunciau ir losiu 4 dali. As megstu losti huge mapa su daug playeriu ir leciausia zaidimo tempa, tai civ5 vien loadingai uzimtu kokias 12h per partija
Prie trečio belekiek laiko praleista, tie nauji tai nelimpa kažkaip.
interceptor ar bandei? V tikrai geras
jo penktas neblogas. tik siektiek supaprastinas palyginus su 4tu. beto patchas isejo cia ana savaite subalansuoti viskam dar labiau. as tai vis laimiu kulturiskai. kebabai, man ant huge su max civilizaciju bei city states ejimus loadina kokias 10-20sekundziu. Siaip tikejausi, kad varikliukas isnaudos daugiau nei 1 branduoli, deja.
Man tai cia pirmoji civilizacija losta kazkaip anie sudetingai atrode, tai bijojau net instal daryt bet pasirodo daug maz tiesiog strategija kur kaskart vis kazka naujo randi ir ismoksti nes pirmoji partija nuo antrosios labai skyresi
IV bandžiau tai nelabai, su V turbūt pc pasprings
Na nzn… man V atrodo tikrai nlb ispudingai , ta prasme grafikos prasme graziau atrodanciu geimu tikrai mates tai manau turetu vilkti ir senesni pc…
na atsargiai su tais vilkimais jei man ant dx10/dx11 iszoominus pradeda siektiek lagint. O pas mane ten gi lektyvs ne kompas. Strategijai gi nereikia grozio, man tokia nostalgija uzeina prisiminus pirmasias civilizacijas, tas kur kvadraciukais lakste visi ech V civ yra ypac supaprastinta, nebera tokio laisvo mikromanagemento. bet vistiek smagu pacivilizuoti