Citrininis pyragas

Citrininis pyragas

pridek recepta Girtas

Truputį šiandien krenta viskas iš rankų, tai ir čia, deja, kelios nelaimės buvo, tačiau skonio neprarado, tik grožis kiek nukentėjo. UfffReceptas 111 žinutėj: [biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/166821.482.5-=(136783 1586](http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/166821.482.5-=(1367831586)

oho čia tai bent Nekaltas Niam niamBet tas laikymas šaldytuve Nustebęs

Nors ne pirmąkart gaminu, tačiau šian man kažkaip viskas iš rankų krito, tuo įdaru visą orkaitę aplaisčiau UžsispyręsMano patarimas, jei darysit šį pyragą, o tikrai siūlau, nes laiko iš tikrųjų daug neužima ir visai nesunku, taip tik atrodo, tai kepkit kietoj formoj, o ne, kaip aš toj minkštoj. Nes nelabai patogu, kadangi, tas įdaras skystas pilamas. O iškepus, paaušini truputį, kad nebūtų per karštas į šaldytuvą dėt ir ten puslvalanduko pakanka. ŠypsenaJei kam per rūgštu, galima su grietinėle valgyt.

Beje, viršų gardinau cukraus pudra tik dėl grožio ir tai nelabai pavyko, nes sietelio neturiu dabar. JuokiasiLabai mėgstu imbierą, tad ir jo truputį pabėriau. Labai man jis čia tiko. Gerai

Gerai

neblogai atrodo Niam niam

o. įdomiai čia. reiks pamėgint kada.

vaiki, turėjo gražiau atrodyt, bet šian man rankos dreba. Užsispyręs

Biski padauginai, matyt Cha cha kitaip nedrebetu Mirkt Cha cha

Ne itin citrinas mėgstu, ale gal kadu ir reikės išmėginti Taip.

vaiki, nedauginau, deja. Šiaip kažko drebėjo. Cha cha

venacka, na, manau, jog paragauti verta, juolab, jog gaunas, kaip kažkur minėjau, kaip kokiam prabangiam restorane gamintas. Cha cha Net pati nustebau. Girtas

o is skardos lengvai ishsikrapsto? Cha cha

man atrodo sen kibsiu i darba;>

Na, mano skarda guminė, tai man nebuvo daug vargo. Cha chaPatogiausia būtų kept šį pyragą apvalioj, su nusiimančiomis sienelėmis, nes kai baigi kept, tai tas įdaras nebūna kietas, o tik neskystas. Juokiasi

As su nusimaunanciom nebeturiu LiūdnasNegalesiu kept Užsispyręs

Neverk, juk galima ir paprastoj, tik tada, aš gal neišiminėčiau iš skardos. Nekaltas Na, pati nemėginau, tai bijau Jus pakurstyt, o jei viskas sudris negražiai, juk bus daugiau skausmo. ApkabinimasNes jis ganėtinai sunkus būna, o pagrindas juk palyginus plonas ir nors tešla nėra biri, tačiau tikrai neatlaikys. Arba galima kepimo popieriumi išklot dugną ir sieneles, tarsi maišiuką formuot, ir paskui taip gražiai, paėmus už kraštų iškelt iš formos. Gerai

nu vienaip ar kitaip gal geriau minksta forma;>