Citrininis pyragas
pridek recepta
Truputį šiandien krenta viskas iš rankų, tai ir čia, deja, kelios nelaimės buvo, tačiau skonio neprarado, tik grožis kiek nukentėjo. Receptas 111 žinutėj: [biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/166821.482.5-=(136783 1586](http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/166821.482.5-=(1367831586)
oho čia tai bent Bet tas laikymas šaldytuve
Nors ne pirmąkart gaminu, tačiau šian man kažkaip viskas iš rankų krito, tuo įdaru visą orkaitę aplaisčiau Mano patarimas, jei darysit šį pyragą, o tikrai siūlau, nes laiko iš tikrųjų daug neužima ir visai nesunku, taip tik atrodo, tai kepkit kietoj formoj, o ne, kaip aš toj minkštoj. Nes nelabai patogu, kadangi, tas įdaras skystas pilamas. O iškepus, paaušini truputį, kad nebūtų per karštas į šaldytuvą dėt ir ten puslvalanduko pakanka. Jei kam per rūgštu, galima su grietinėle valgyt.
Beje, viršų gardinau cukraus pudra tik dėl grožio ir tai nelabai pavyko, nes sietelio neturiu dabar. Labai mėgstu imbierą, tad ir jo truputį pabėriau. Labai man jis čia tiko.
neblogai atrodo
o. įdomiai čia. reiks pamėgint kada.
vaiki, turėjo gražiau atrodyt, bet šian man rankos dreba.
Biski padauginai, matyt kitaip nedrebetu
Ne itin citrinas mėgstu, ale gal kadu ir reikės išmėginti .
vaiki, nedauginau, deja. Šiaip kažko drebėjo.
venacka, na, manau, jog paragauti verta, juolab, jog gaunas, kaip kažkur minėjau, kaip kokiam prabangiam restorane gamintas. Net pati nustebau.
o is skardos lengvai ishsikrapsto?
man atrodo sen kibsiu i darba;>
Na, mano skarda guminė, tai man nebuvo daug vargo. Patogiausia būtų kept šį pyragą apvalioj, su nusiimančiomis sienelėmis, nes kai baigi kept, tai tas įdaras nebūna kietas, o tik neskystas.
As su nusimaunanciom nebeturiu Negalesiu kept
Neverk, juk galima ir paprastoj, tik tada, aš gal neišiminėčiau iš skardos. Na, pati nemėginau, tai bijau Jus pakurstyt, o jei viskas sudris negražiai, juk bus daugiau skausmo. Nes jis ganėtinai sunkus būna, o pagrindas juk palyginus plonas ir nors tešla nėra biri, tačiau tikrai neatlaikys. Arba galima kepimo popieriumi išklot dugną ir sieneles, tarsi maišiuką formuot, ir paskui taip gražiai, paėmus už kraštų iškelt iš formos.
nu vienaip ar kitaip gal geriau minksta forma;>