Cities skylines
Miestelis Didžiausias challenge žaidime eismą sutvarkyt, kad kamščių nebūtų Ryt DLC išeina, kuris pridės naktį ir naktinį gyvenimą. Jau įtariu kokių modų galima laukt
Jei pavyks eismą sutvarkyti, gal reiktų metodiką - Šimašiui?..
Eismo pilnai sutvarkyt niekam neina. Kažkas susiję su pačiu AI ir naudojamais kompo resursais, kad tipo neužtenka cpu galios Bet galima aptvarkyt + modai yra. Nu o metodika viena paprasčiausių, tai viešasis transportas ir metro
is pradziu labai itraukiantis, iki 70 000 buvau daaugines, bet po to kamsciai ant kamsciu prasidejo, perstatymai ir kazkaip numeciau i sona. O finale, perinstaliujant winus - seivus pamirsau pasilikti. Youtubeje ziurejau, zmones ir iki milijono sugeba uzaugti
70k žmonių?
jop
Skaičiau patarimų, kad reikia planuot zonas, ta prasme nesumalt pramoginių, gyvenamųjų ir pramoninių į tą pačią vietą. Nes žmonės važiuoja iš namų į darbą(pramoninius ir opfisų kvartalus), tada į commercial. Tą ir bandau dabar daryt, bet sunkiai sekasi Dar metro pastačius matosi kaip minios keliauja į metro Pas mane dar tik 17k. Įdomu kaip PC reaguotų į milijoną žmonių, spėju nusmigtų
as is pradziu buvau pagrudes, bet po to perorentavau, kad vienoje puseje gyvenamieji, per centra ofisai, link namu komercija o kitoje puseje pramone, bet vistiek… AI tai tikrai durnas, pastatai i viena puse 4 eiles, sukti i desine galima is 2 eiliu, tai ne, bl, visi suka tik is pirmos eiles ir aisku, baisinis kamstis Ziedai kuriuos duoda zaidime irgi s verti, ziurejau youtubeje, xebra savus kuria, iskeltus, kad protingiau eismas susideliotu.
O su vaiku darzeliais bedu nera?
O tai ka, aplinkelio negali padaryti?
Tai po workshopą pasiknisus yra pilna modų su žiedais. Bandysiu pėščųjų tiltus dabar. Nu darželį pastatai ir viskas deje nelabai ką ten daugiau padarysi. Nors rodos jų net nėra, yra tik grade school čia pradinė? Tokiem dalykam yra democracy 3, ten su politika gali kruštis kiek nori
negelbeja tas aplinkelis. Kartais nesuprasi, kas pro kur vaziuoja. Ir piko metu, dazniausiai viskas uzsikemsa. Ir svarbiausia, tie platus keliai nelabai suprasi kam reikalingi
geriausia buna, kad gaisrine prie sviesoforo laukia zalios ir jei istysa linija yra ir gaisras kitoje kelio puseje, tai jie vaziuos tiek i sona, pakol gales U-Turn padaryti
law abiding citizens