Čia tibeto mastifas?
Šiaip man pasidarė įdomu, koks či šuo ir kokia paskirtis ėio veislyno, jei tai veislynas: aiall.com/tu.asp?id=1
O tai negi spanielis
O ką reiškia klausimas “kokia veislyno paskirtis”?
taigi žmogėdras veisia, negi nesimato iš fotkių
Taip - cia tikras Tibeto mastifas - butent taip turi atrodyti Tikras Tibeto mastifas ( pagal eksterjera ) teko matyt aycu29.webshots.com/image/31868/2002546467273577061_rs.jpgnan-san.com/TD_soubory/TD1.jpg
Ingeborga - o kaip Jus nusprendete,kad zmogedras veisia?Ir kodel zmogedra? Negi is foto ?
Fauna1…kas čia, humoro stygius pramušė?
Na tai negi iš to, kad mane surijo Viskas akivaizdu iš foto
Nu bet sunu grozis tai
Cacibe maciau ju ringa, bet tokiu liutu ten nebuvo!
o tokių liūtų mažai kur pamatysi Europoj Nebent yra kraujuose TM iš Tibeto, Kinijos, Amerikos. Beje, šitas patinukas man atrodo stipriai mažokas, bet gal klystu iš fotkės.
Eolo_arfa - niu gal
niu sorry mergaites -gal ne taip supratau Paprasciausia mano teta viesia Tibetus jau 9 metai, tai as kash kiek suprantu apie sia veisle beto esu macius kaip jie zaidzia ( panasu kaip ant foto )Gal todel man taip uzkibo - kaip perskaiciau komentarus
Ingeborga - grazi Jusu simpatija
Nu bet koooooks nerealus
fauna1, O kaip vadinasi tetos veislynas? Mano simpatijos dukra tvarko mūsų kiemą ir gąsdina praeivius
Man nepatinka toks gauruotas sprandas. O pati marmūzė, tikrai graži…
Pas TM tokie karčiai ant galvos ir sprando - labai vertinami. O vat nuo juosmens kiek nuimčiau kailio