tikriausiai jis to nezino…
tai parasyk e-mail’a savo, atsiusiu, jeigu neturi eMule…
wanadooo rašė:
Svat rašė:
as uz h4…tie herojai nors koks pasikeitimas! ir jie man laibai patinka nelboga ideja! nu siaip cia aisx pagal skoni! bet nors H4 tas herojus ne kazkokia mistine butybe! kaip buvo h3…nors man patinka visos dalys!h2,h3,h4 ir laukiu h5…as biski fanasce visi tokie uzketieje heroes seriju fanai
Tai gal pakeist temos pavadinima i - Heroes fanu klubas
reiketu
keisk tik storu sriftu
oki?
dabar ciki!
niu ir ka man su daemoontools daryt?
wanadooo rašė:
Niu ir ka man su daemoon tools daryt
Zaisk zaidimus be kompaktu
[dF]
deFacto rašė:
wanadooo rašė:
Niu ir ka man su daemoon tools darytZaisk zaidimus be kompaktu
[dF]
ziurekit!
paleidziu >>>>>>>> spaudziu install >>>>>> suskamba garsas >>>>> ir lentelia ishsijungia >>>>>> ir figushki!
wanadooo rašė:
deFacto rašė:
wanadooo rašė:
[dF]
Tiksliau turint .cue ir .bin O neturint centu ant cd
[dF]
Norejau dar paklaust- kaip dazniau loshiat, kad ir tuos pacius heroes’us- internete ar paprastai Nes ash kiek bandziau per neta vis kompas nuluzdavo, tai po to dar nebandziau
deFacto rašė:
wanadooo rašė:
deFacto rašė:
wanadooo rašė:
[dF]
[dF]
bet jis tik vieno ish ju prasho tas daemontools
wanadooo rašė:
deFacto rašė:
wanadooo rašė:
deFacto rašė:
wanadooo rašė:
[dF]
[dF]
Bet jis tik vieno ish ju prasho tas daemontools
Zinau, kad praso vieno is ju Tai yra .cue
[dF]
nu ziadziu winds of war…nu kolkas idmomiausia unitas tai katapulta…nu jei ju turi normaliai tai vien su jais pora suviu visa armija ispilti gali{nes pazeidzia labai platu lauka}…bet dazniausiai tai priesai juos turi…tai sunku su jais…aisx handed combat jie nera stiprus!..bet ju yra puolant pili pas priesus tai isvis ragai!..nei prieiti nei nusauti!nu gerai kad dazniausiai randu iseiciu… tfu tfu…
Svat rašė:
nu ziadziu winds of war…nu kolkas idmomiausia unitas tai katapulta…nu jei ju turi normaliai tai vien su jais pora suviu visa armija ispilti gali{nes pazeidzia labai platu lauka}…bet dazniausiai tai priesai juos turi…tai sunku su jais…aisx handed combat jie nera stiprus!..bet ju yra puolant pili pas priesus tai isvis ragai!..nei prieiti nei nusauti!nu gerai kad dazniausiai randu iseiciu… tfu tfu…
parsissiuntei?
tai o kam tas .bin ???
geras žaidimukas. Vienas mano mėgemiausių. LIUKS LIUKS LIUKS
Gal kas landziojot nete ir matet kada H5 pasirodys? Butu pats laikas, kaip sakoma
teks dar 1-1.5 metelius pakenteti tai tikrai!