Chimera

Chimera

Viena nodobiau Šypsena

Man tai per baisus tas stalkeris. Cha cha Dėl to aš jo ir nežaidžiu. Cha cha

Orig. Stalkeryje yra gal tik dvi baisios vietos - požeminės laboratorijos… O šiaip dažniausiai žaidime “bijai” kruopų nuo kareivių gaut, o ne monstrų…

Kokiose nors uždarose vietose tikrai baisoka, ypač lab’uose. Taip

pirmoje dalyje dar pakankamai bjauri vieta yra radaras, ypac kol dar neatjungtas psi spinduliavimas. ir tas miskelis, kuri kelias i radara aplenkia, ten tos psi sabakos taip nervina nerealiai … pirmakart eidamas, as psi salmo kvesto neemiau - nesutikau daryti matavimu su vasiljevu, oij smagu buvo i radara nusigauti … Šypsena beveik visas geltonas ir melynas vaistineles sukauptas per geima iki tol sunaudojau, kol iki iejima i radaro pozemius pasiekiau. o vat pozemiai visi tai tikrai su slegiancia ir psichiskai veikiancia atmosfera padaryti. mano sunus bande agroprome pavaikstineti - sako as tikrai nebijosiu, tai kai uzpuole pirmas krovososas, tai jis net is kambario pabego … Cha cha

Jo. Lab’ai baisūs Gerai Nors šiaip ne monstrai ar kareiviai baisiausi, o nuolatinė įtampa, kurią palaiko garsai ir aplinka Gerai Dar CS daly tai aišku Raudonas miškas baisoka vieta Gerai Šitoj tai man kol kas gal Jupiteris yra tokia labiau bauginanti vietovė.

Blyn, atsimenu pirma dali taip mielai zaidziau, o sita va visai nekabina Liūdnas ir noretusi palosti, po tuos apleistus pastatus palakstyti, bet kazkas ne to… Apsvaigęs

Daug slapiankos iseitu is sito, uztet zenkla “be E” ir i maxima , biznis Šypsena

tik reiktu vietoje E prideti z.about.com/d/chemistry/1/0/h/h/biohazard.jpg Cha cha

man tai pats idomumas su modintu AK lost, bent pajauti kazkoki extreema Cha cha o kai su kokiu vintaru arba avalanche zaidi tai jokio malonumo is 1-2 hit visus kapot Ne

sveiki, nelosiau stalker bet jau noriu pabandyti. gal parekomenduotumet ka nors. kaip suprantu yra kelios dalys ar ka: shadow of chernobyl, clear sky ir call of pripyat. nuo ko pradet? idomu zaidusiu nuomones ir snd galvoju bandyti jau

aisku pradek nuo pirmos, shadow of chernobyl, nes istorija risasi Šypsena

papriestarauciau Šypsenachronologiskai pagal line story tai Cs -> ShOC _> CoP bet si seka tai stalkeriui, kuris lauke geimo, ir zino kas yra zona. o FPS megejui - bus dzin kokia tvarka praeiti Šypsena

Tai va va, aš ir lošiau pirma dalį iki laboratorijų, nusibodo po to man visa laiką su baime žaisti. Cha cha

Na, kadangi stalkeristai peikę CS dalį, tai gal tegul pradeda nuo tikrojo Stalkerio - ShoC? Šypsena Pagal dalių išleidimą tai ShoC, CS (ShoC priešistorė), CoP (ShoC pratęsimas).

vyrai, steampowered.com rodo jums call of pripyat kainą?

rodo, ten tekste zodziai patys pirmi yra kaip nuoroda - S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat is now available on Steam! store.steampowered.com/app/41700/

o man kainos kažkodėl nerodo Piktaspanašu, kad steame COP prieinamas dar ne visiems Nežinau edit: viskas jau ok.

o, dar discountą galėjau gaut už ShoC turimą Šypsena bet vis tiek netoli to, ką mokėjau 1C online.