Chimera
Viena nodobiau
Man tai per baisus tas stalkeris. Dėl to aš jo ir nežaidžiu.
Orig. Stalkeryje yra gal tik dvi baisios vietos - požeminės laboratorijos… O šiaip dažniausiai žaidime “bijai” kruopų nuo kareivių gaut, o ne monstrų…
Kokiose nors uždarose vietose tikrai baisoka, ypač lab’uose.
pirmoje dalyje dar pakankamai bjauri vieta yra radaras, ypac kol dar neatjungtas psi spinduliavimas. ir tas miskelis, kuri kelias i radara aplenkia, ten tos psi sabakos taip nervina nerealiai … pirmakart eidamas, as psi salmo kvesto neemiau - nesutikau daryti matavimu su vasiljevu, oij smagu buvo i radara nusigauti … beveik visas geltonas ir melynas vaistineles sukauptas per geima iki tol sunaudojau, kol iki iejima i radaro pozemius pasiekiau. o vat pozemiai visi tai tikrai su slegiancia ir psichiskai veikiancia atmosfera padaryti. mano sunus bande agroprome pavaikstineti - sako as tikrai nebijosiu, tai kai uzpuole pirmas krovososas, tai jis net is kambario pabego …
Jo. Lab’ai baisūs Nors šiaip ne monstrai ar kareiviai baisiausi, o nuolatinė įtampa, kurią palaiko garsai ir aplinka Dar CS daly tai aišku Raudonas miškas baisoka vieta Šitoj tai man kol kas gal Jupiteris yra tokia labiau bauginanti vietovė.
Blyn, atsimenu pirma dali taip mielai zaidziau, o sita va visai nekabina ir noretusi palosti, po tuos apleistus pastatus palakstyti, bet kazkas ne to…
Daug slapiankos iseitu is sito, uztet zenkla “be E” ir i maxima , biznis
man tai pats idomumas su modintu AK lost, bent pajauti kazkoki extreema o kai su kokiu vintaru arba avalanche zaidi tai jokio malonumo is 1-2 hit visus kapot
sveiki, nelosiau stalker bet jau noriu pabandyti. gal parekomenduotumet ka nors. kaip suprantu yra kelios dalys ar ka: shadow of chernobyl, clear sky ir call of pripyat. nuo ko pradet? idomu zaidusiu nuomones ir snd galvoju bandyti jau
aisku pradek nuo pirmos, shadow of chernobyl, nes istorija risasi
papriestarauciau chronologiskai pagal line story tai Cs -> ShOC _> CoP bet si seka tai stalkeriui, kuris lauke geimo, ir zino kas yra zona. o FPS megejui - bus dzin kokia tvarka praeiti
Tai va va, aš ir lošiau pirma dalį iki laboratorijų, nusibodo po to man visa laiką su baime žaisti.
Na, kadangi stalkeristai peikę CS dalį, tai gal tegul pradeda nuo tikrojo Stalkerio - ShoC? Pagal dalių išleidimą tai ShoC, CS (ShoC priešistorė), CoP (ShoC pratęsimas).
rodo, ten tekste zodziai patys pirmi yra kaip nuoroda - S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat is now available on Steam! store.steampowered.com/app/41700/
o man kainos kažkodėl nerodo panašu, kad steame COP prieinamas dar ne visiems edit: viskas jau ok.
o, dar discountą galėjau gaut už ShoC turimą bet vis tiek netoli to, ką mokėjau 1C online.