Charcio
iš enterneto? P.S. labiau mėgstu chašlamą
mano virta. as daznai charcio verdu
aš daug mėsos sriubų verdu. Man indomu vat, o kiek laiko verdi šitą sriubą?
daug darbo su charcio. su chaslama daug paprasciau viskas. as visada verdu is avienos, tai perku avie slaunies gabala su kaulu, nupjaunu mesa ir viska sudejas i salta vandeni apie valanda verdu. tada isimu mesa, susmulkinu ir dar apie 40 minuciu viska verdu palaipsniui dedant ingredientus.isvirus sudedu petrazoles ir cesnaka smulkintus ir uzdengus dar bent pusvalandi pastovet turi.
aš jei imuosi, tai pradedu nuo ryto, pvz sekamdienį po šeštadienio ir pradedu nuo daug ir lėtai kaulų nuvirimo, tirštinu sultinį, iš principo viskas susiveda į gerą sulktinį, o toliau ingredientai pagal situaciją na ir maždaug po pirties, jau apie 16-17 val galima valgyt pradėt
tai jo, sultiny ir yra visas gerumas. as galvoju kaip cia man savo peciu pajunt i darba nes iskurenus dar 2 paras siltas. Sekamdieni kepem picas ir saslykus,o antradieni ryte nuemiau dangti ir prilietus samotine plyta dar apsideginau. galvju gal reik kokia mindaugo galviote pasikept
nu aš pradėčiau nuo mindės kanopukių puode su bulbų tarke per naktį…
*pimp…*ovos bulbos cia.labai nekrakmolingos, sunkiai gaunas gamint is ju Lietuviskus tradicinius patiekalus. O kanopeles tai ner gardziau greituody paruostos ir su zirniu kose
O i charcio sriubyte niekas nededat ryziu?
Tauti , o kaip tu cia nusprendei kad nededam? As tai net nuotraukoj matau ryzius Gal cia geriau matysisscontent.fdub4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/46844892_10210443 81368 6388_1244338930019467264_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_ht=scontent.fdub4-1.fna &oh=9034c5c5255d715a58208ed97f08ee86&oe=5D0678D8
Matosi. Charcio ir chaslama labai skanu Kaip labai uzsimanau tai net nusiperku gatavu kedainiu konservu tu sriubu is stiklainiuko, irgi tinka kaip greitai norisi.
tai jau nuvaryk pas kokį kaukazietį į restarančiką ir pavalgysi, vis geriau nei chemija iš sloikų
Tai jo, bet kartais vakarais uzsimanai kur kaime, tei ner kas daryt Beje tos kedainiu visos sriubos stiklainiukuose tai tikrai ant greituju visai nieko, tikrai geriau nei tie greiti makaronai ar miltelines siubos kur vandeniu uzpilt, va cia tai tikra trucizna.O tuose tai bent dar kazkokiu darzoviu randi.
buza cE, o ne xarcio apacioj foto tai
liudziu
svetima geda tavo sita buza, apacioj tai sedevras mokykis
jau tu cia man beka i pada uzgesinai su paskutine zinele
nepadetu ne mamutes duonele…
Wialnias dabar patenkintas sedi kaip cia gudriai pajuokavo stiklainio sriuba su valandas virta namine palygines. Turbut maksimaliu pajegumu makaule dirbo tokiam sarkazmui pakurt Aukstasis pilotazas, gera smugi sudavei