CHARČIO
Ale visai uzsimaniau
astrumo truksta
ale man tie ryžiai kaip kirminiukai… net kai namie išverdu kąnors iš ryžių tai lb su kirminiukais asocijuojasi,…
astrumo pats gazas suvalgai net net asaros rieda ryziai skanu
o receptas,kaip gamini?ka dedi i sia sriuba?
po kiek dabar dziku dezetu?
receptas paprastas. uzverda vanduo dedi sultinio mesa kokia nori(jei neturi galima nedet seip tikra charcio su aviena ar jautiena buna) paverdam mesa tada dedam svogunus pomidorus paprika(mano mama nemegsta tai cia be paprikos) ryzius, idedam juodu pipiru bei aitriuju paprikos milteliu, ipilam ketchupo pagal skoni ir verdam kol ryziai bus minksti
Manai,kad tie kas sukure charcio recepta irgi deda ketcupo ?Zinai kas cia yra: ryziu sriuba,padazyta ketcupu !Bet jokiu budu ne charcio! Ir dar ka noriu pasakyt,tai kad charcio isvertus is gruzu kalbos reiskia ne avienos ar kiaulienos,o jautienos sriuba. Internete pilna geru receptu ir belieka tik isivest zodi ir rasi.Pabandyk pasigamint ir tikrai uzmirsi sita savo recepta,kaip nevykusi sapna!
Ketcupas yra brudas,ypac lietuviskas. Jei kas megstate ji,tai gi yra pirkti pomidoru pasta-tai pats gali greit is jos pasidaryt padaza pagal skoni savo.
kas kaip moka tas taipdaro jei mokat geriau tai ir darykit pagal save, o man ir taip skanu.O kiek paziuri lietuvoje viska ka pardavineja yra brudas pagal jus o kas nebrudas tas ir kainuoja 2x daugiau. kas tokiu atveju valgyt jei neuzdyrbi 4klt?
Tai jau tikrai. Paziurejus ka valgom, tai pagal tuos sveikuolius jau turetume prie 20 metu but ismire… Bet ne taip nera, todel galit susikist tas savo kalorijas ir nesveika maista i viena vieta, o mes ir toliau normaliai valgysim
Kažkaip afufu atrodo.
Valgiau Gruzijoj Tikrų tikriausią charčio,tai tikrai labai skanu dar su ju ta duonyte tai isvis