Champions Online

Champions Online

Siektiek isizaidziau, tai patiko visai. Zinoma neturiu su niekuo kaip palyginti, nes cia pirmasis mano MMO ever. Piesimo stilius labai patiko. O heroju customizacija tai belekokia galima visko pamatyti nuo demonu bei depresuojanciu museiku iki skraidanciu fairy ar goth prostituciu Cha chaAisku as ten nesigaudau vapse dar, daug ko nezinau. i ta chatu dezute net neziuriu, nes nespeju skaityti Cha cha Jei kas pakviecia kartu kokia misija daryti, nereikia but prisirisus kartu, gali ir nekviesti nieko kartu, jei matai, kad kazkas salia taves lupasi, tai gali padeti iveikti. Kiek maciau ten buriasi visokios komandos ir panasiai, nelendu, nes laminciau as ten, visgi viena syki pameciau partniora kuris mane pakvietes buvo kartu misijas vykdyti. dingo is akiracio, pakol apsisukau su kontroleriu ziuriu nebera, ieskojau, bet nesekmingai Cha cha Yra PvP, bet ten irgi nelysiu dar ilgai. Ai beje, free-for-all jis Steam’e Mirkt

Na gal goth prostitutės ir žavi… Bet thanks, no, thanks. Dar nepribrendo laikas ir man bandyti MMO. Cha cha

Reiks ir man isbandyt normaliai, nes kazkada zaidziau trial iki 10lvl tai kazko nelabai patiko. Smagiausia dalis buvo heroju kurtis Gerai Cha cha

bet top top kaip wow atrodo, tik grafika dar labiau piestine padaryta Cha cha net UI beveik tas pats Šypsena

na jo jie ten ir monetine sistema panasia i wow padare yra, kiek skaiciau. Siaip kadangi man nepatinka tie visi fantazy laikai su visokiais dwarfais ir wizardais, tai sita pabandziau, nes jis toks alt futuristinis. nes veiksmas vyksta aplink aplink praeita amziu, bent jau 1930m datos buvo minimos. ir cia jau masinos yra helikopteriai

O tai kur dabar UI ne “kaip wow”? Is vis, wow cia prie ko? Man atrodo, tai tiesiog eilinis MMO su tiek UI tiek ten kokiom skillu/itemu sistemom…

Na ir WoW’e yra ir helikopteriai ir motociklai, tiesa yra ir skraidantys kilimai ir raganskraidziai Cha cha

trollscience.com/image/f/full/32b672fc0b8305f67d15cd12c4dfc62a. jpg

@Ogrish Gerai Cha cha

o ka cia daryt reikia ? Cha cha

na kaip visi MMO. questai, misijos, ranking up. renki visokius daiktus, gaminiesi is ju dar ka kita. ir panasiai Cha cha

Nemokamas jis.

Taip