Yra pas pazistama samadelnas degiklis .Snekas -medzio graztas , pavara - automobilio valytuvu variklis+reduktorius , t.t.t., dirba trecia sezona be gedimu
Kiek radiatoriu galiu pajungti ant daugiasluoksnio 18mm diametro vamzdzio? Tarkim ateina vamzdis, statau trisaki, jungiu radiatoriu, paskui keliauja i kita radiatoriu, vel trisakis ir t.t. Grizta irgi 18mm taip pat. Tarkim jei pajungsiu 4 radiatorius aukscio jie bus 600mm, o ilgio 1400mm ir jie tures termostata, kuriame yra balansinis ventilis. Ventili nustatysiu ant 4 zymes. Gal pakas 18mm vamzdzio, kad radiatorius aprupinti karstu vandeniu, a?
juokdarys mle
Karsta vandeni mozna gauti ir elektros pagalba, ale dujinis va pasirodo butu ir pigiau net, ir tiek kiek reikia. Bo daba pastaciau vonia, tai kartai struksta karsto…
Tenas backoje neekonomiska, nafyga man kaitinti visa backa ? dujinukas sildytu tik namus, ekstra atveju.
aš pas save jau matavau ne vieną kartą, tai boileris kaštuoja man 80-90lt mėn…tai jei kažkur kažką pirkt už pinigus tam kad jį pašildyt tai vargiai ar pigiau gausis…plius gi galima pusmetį ir pailsėt nuo katilo kūrenimo …
reik visu pirma atreguliuot issipletimo inda (pries pajungiant ji) paziurek koks gamyklinis slegis jame uzpildytas? beje kaip nesuveikia pas tave apsauginis voztuvas prie tokio slegio???O gal tu nori pasidaryt raketos pakilimo poligona?Juk akumuliacinei gali netycia ir dugna nusaut
Papirkau sian amerikanke, gryzau namo is darbo anksciau ir i rusi iskastravau nereikalinga siurbli, padariau 32 vamzdiecui sriegius ir ji ten instalinau. Pecius pakurtas pries 1.5 valandos, nustatyta 95 laipsniu. Siam momentui pasieke 82 laipsnius ir panasu kad nejuda, apacioje dureliu likes kokiu 2-3 cm tarpas. Kolkas bijau ka sakyti bet panasu kad veikia nors as ir anglies si karta maziau idejau. Teoriskai nuo ideto kuro kiekio neturetu kas kisti. Nebent kiekis butu toks kad 500 ltr backa pakrautu ir dar liktu.
Del gryztamo tempes kolkas nieko nepasakysiu,termometro dar ner