Cenakai krosnyje
… bulviu santykis didelis bet skonis
Recepta I dienos sviesa plyzzz
…na nieko mandro, standartiniai, be ten visokiu imantrybiu, kaip slapianka ir tt tiesa sikart (pirma kart krosnyje cenakus) darem su kalakutiena
Na: sluoksniuojam file apkepi keptuvej su svogunais ir trupuciu druskos + pipirai, bulves kubeliais, morkos, pomidorai- viska uzpili vandeniu ir + prieskoniu pagal skoni, -mes dejom adzikos savadarbes, o pabaigoj supjaustyta smulkiai cesnaka… na grietine ar ketcupas kaip kam valgant
O kam apkepinejote ta kalakutiena - kokia tai duoda nauda?
Minkstesne ji buna tada siaip ir kita mesa irgi bet tik ciut! kol pabaltuoja ir suminksteja svogunas
Uzsirasau i receptu knyga: “pakepinus sausa paukstiena, ji tampa minsktesne”
Cenakai bet ne is visokiu ten paukstienu.
Bobikai, tu nepusk, o paaskink kaip kepimas suminkstina liesa paukstiena. Pagal kokius cia fizikos desnius ?
ka ty bb… tau aiskint
graži klejonkė ar kaip ten cerata po polsku
bobikas eilini syk save i buda susistume
seip nesu kalakutu egzpertas,bet pvz kepinant koki petuka ar kumpine ji buna kietoka,bet iki to laiko,kol nesuberi svogunus i keptuve,siek tiek suminkstina mesa. bet man tik nelabai suprantama,kam cenakams kazka kepinti,viska sudedu i cenakines,uzdengi ir troskini,puikiai viskas suminksteja
Pakepinus man geriau issitusina ir MAN skaniau, o jei ne- ypac kiauliena, mesa gaunas kaip virta. Na skonio reikalas! Del manes tai nors ir slapianka t y dekit
ai…tai gaves zemes ir pardaves is babunes ,jau nebevalgai slapEnkos ir kol neistaskei pinigus pabusi ponas?
MgRzegorz liankas?
Dr, buk ramus, valgau ir slapianka Gzegoschas blogiau lenko - tutejsas
as ir valgau,kai i kaimuka isvaziuoju vienas,rudeni,o ryte po vakar nieko nesinori gamintis