CE color crystal:)
prisiminiau, kad collector’s edition ar uz preorderinima crystala ginklui kol nesibaige beta, isbandyt norejau
Kaip žaidime šis ginklas vadinasi? Knygose berods vibro-kardas.
Cia lightsaber’is galima pasikeisti spalvos kristala, o sitas buvo duotas visiem preorderinuosiem zaidima (black-yelow spalvu kristalas). Su vibroblade zaidziau kol negavau lightsaber’io
Juodas light saber Hm… na jo, vis pamirštu, kad tai mmo
Aš tai nusivylęs šituo kristaliuku, nes ištikrujų tai tikėjaus kad jie duos itemą kuris leis pasikeist spalva į kokią norį - o čia vieną kristalą davė… Ir forumuose jau ne vienas teisingai pastebėjo, kad rasi kristalų su geresniais statsais ir šitas preorder daiktas bus bevertis nes negalėsi jo užsidėt neprarasdamas statsų… Aš pritarčiau siūlymam kad ant colour kristalų išvis neturėtų būt statsų nes tada negali pasirinkt spalvos kokios nori pats o reik rast dar kad ir statsai būtų geri ir spalva norima.
jo kad statsai ant kristalu yra tai kokioj gildijoj zaisichesteri?
nežinau, nesidomėjau dar tuo, bet pabandęs beta šį savaitgalį pagalvojau kad reik susirast kokią nors, kad būtų su kuo partint ir bendraut bežaidžiant nuo pat pradžių, tai ieškosiuos dabar ko nors
Pirmam SW temos poste yra nuoroda i LT gildija
Mačiau, bet aš už Republic žaisiu. Nesuprantu kodėl visi nori būt evil tik Nebent jie turės ir Republic atšaką, bet nei jų saite nei SW temoj apie tai nemačiau info
Na, nesu SW lore žinovas (tiesa, straipsnis ištrintas ), bet šiaip sunku įsivaizduot juodą “šviesą” Nors čia ir fantastikos pasaulis ir “šviesos” kardas gal ne tiek šviesos, o kokią plazmą naudoja ar kokią kitą medžiagą, kuri galėtų būti juoda, bet jei tai koncentruoti šviesos spinduliai tai…
nu ble, istryne straipsni pagal sw lore tai yra plazma, ir “labai labai senai” naudodavo ir juodus kristalus, bet jie buvo uzdrasuti ar kazkas pan.
Viskas tam straipsniui gerai, paprasčiausiai tavo nuoroda atidaro be vieno ) todel neranda straipsnio.starwars.wikia.com/wiki/Darksaber_(lightsaber Nors panašu, kad čia B+ navarotas neužskaityt ) kaip nuorodos
Paskaičiau. Na įdomu, panašu kad tas darksaber daug kuom buvo kitoks nei paprasti lightsaber’iai (kaip rašo straipsny) ir atrodė kitaip. Behind the scenes įdomi pastraipa Visgi iš pradžių jis buvo planuojamas kaip vibrokardas, bet gi lightsaberio negalėtų blokuoti kažkoks vibro, tai paaukštino iki lightsaber
Na va, įstojau į Republic guildą “The Clone Republic”. Tik kažkaip keista, 236 memberiai dabar (ketvirtas ar trečias gal pagal member skaičių iš republic anglišku guildų), bet forumai tai numirę visiškai - tikėjaus kad iki žaidimo mėnesiui likus ir dar plius šio savaitgalio beta pridėjus ir apskritai - 236!! memberiai ir forumai vistiek leisgyviai Kelia įtarimą kažkodėl man kad nieko gero iš šito guildo nebus, pusė čiuju net nežais nuo pat launch
neziurek pagal memberiu skaiciu juk reidai cia bus 16 zmoniu tiktai jei butum “blogiukas” pasiulyciau i hope and glory appyintis
tikėjaus kad jei daug memberių bus, tai gal iš 200+ atsiras tada koks 50 kurie pastoviai loš. Bet dabar net abejot pradedu Dar pagalvosiu už ką lošiu, gal susigundysiu pereit į The Dark Side
jei nori galiu paziuret kokius adversaries mano guild’as pasirinkes, ir i juos applyink kiek pamenu abi guildijos irgi gaming comunities buvo
kad ką tik pažėjau pats, tai jūsų guildas nepasirinkęs jokių Allies ir Adversaries