CAROM3D online biliardas
kad neturetu buti jokiu problemu, parsisiunti, suinstaliuoji ir veikia…
uz dyka,rpg stiliaus zaidimas,3d grafika,daug realiu varzovu,daug zaidimu,informacija Carom3d.puslapiai.lt
matau,nieks nesuinteresuotas
jei uzrasytum adresa normaliai tai gal dar kas ir pasiziuretu…
as pavyzdziui tingiu copy paste daryt
Aj nedomina
O cia kaip ji parsisiust, nes skiltis Download veikt nesiruosia…
KB8 Cia reikia savamoksliu buti ,kad atsisiuntum
Zjb grajus! Aš per "Undinės" puslapį radau. Geriausias bilijardas kokį teko žaist ant PC
sorry uz netikslumus,linka padaviau i savo kuriama informacini puslapi
o siaip tuoj praplesiu sita tema -sitam grajuj labai daug navarotu,visu neisvardinsi is lietuviu sitam zaidime esu geriausias-118 000 tasku yra daug geru zaideju,bet jie is panevezio.taigi,noretusi,kad ir nors keletas vilnieciu atsirastu,nes man vienam sunku dar yra keletas is kauno,bet jie lost isvis nemoka(kaunieciai,irodykit ka mokat).losiam reguliariai 3v3 miestas pries miesta arba kitom salygom-pries brazilus arba pries vokiecius,nors ten yra ir amerikieciu,ir zydu,ir tt. krc,broliai lietuviai,vienykimes!
Nu ka parsisiunciau, isbandziau, visai nieko. As is vilniaus beje Zaidziau dar tik 1 karta, snukeri sulosiau, buciau laimejes bet iseit reikejo O ten yra pasirinkti lygiu tai kokiame lygyje lietuviu daugausiai?
cia verkt ar juoktis?
bgh iseina ieskot lazdos (nebutinai biliardo), kad galetu padauzyti Antix per pirstus…
Jau siunciuosi padarysiu visus mes Kauniecia triumfuosim
tai cia tipo jungiesi prie servu ir losi ar kaip?
o palanga prie kurio miesto priklauso kaunas, vilnius
nu mano sajtas tik pradejo kurtis,ten bus po naujuju pagalbos naujokams,forumas,o dabar galite pasijuokt is jo
daugiausiai lietuviu yra Expert servere,ten visi geriausi eina,bet ten patekti gali tik tie,kas turi minimum trofejus.i advanced patenka medalininkai,o novice naujokai,i free bet kas
pasijungiant prie bet kuriuo serverio patenki i carom lth-1 kanala,ten jeigu bus kas is senesniu zaideju,klauskit ju,ko nesuprantat ar ko nezinot,Tiko. Mimas Gosa Vaidux yra labai draugiski,bet visi panevezieciai na o mano klikuxa ten yra .JON.
na,ar kas jau isbande?
aha tik nesuprantu kaip tuos trofejus rinkt