Bet ar leistu imesti registrus? Staliuot - tai neleidzia
Tai pabandyk Šiaip nemanau…
Truputi reklamos
Serveris: srv.callofduty.lt:28960
Irc: #CallofDuty
Svetainė: www.callofduty.lt
Norint žaisti serveryje reikia 1,3 papildymo: www.CallofDuty.lt/patch
Daugiau prieš jungiantis į serverį eikit į Multiplayer Options ir padarykite taip:
Download - Yes
PunkBuster - Yes
Iki
yra kokiu ziniu apie nauja cod ?
Pilnai CoD 2 kolekcijai
http://downloads.khinsider.com/game-soundtracks/album/call-of-duty-2-o
riginal-soundtrack
nesimiega?
Kiek trunka ?
Labai jau daug užima, tyngiu siųstis…
12min kokybe beja prasta,nes nezinau nemokamo uploaderio virs 100mb
Dabar kas nors gražiai pasakot, kaip žaidžiat Multiplayer su Vista? Man prisijungia, net kokias 30 sec galiu pažaisti, po to išmeta ir rašo jog neatitinka O/S. Bandžiau ir nustatyti compatibility Win XP SP2, vis tiek tas pats.
DiabloSSJ rašė:
Dabar kas nors gražiai pasakot, kaip žaidžiat Multiplayer su Vista? Man prisijungia, net kokias 30 sec galiu pažaisti, po to išmeta ir rašo jog neatitinka O/S. Bandžiau ir nustatyti compatibility Win XP SP2, vis tiek tas pats.
nu nzn man tai ejo zaisti su vista ultimate normaliai,nieko papildomai nenustatinejau,tik va kaip pati cod2 leisdavau koki 30s juodas ekranas,ir tik tada pasileidzia…
Kokiam dabar serve daniausiai zaidziat?
Belmas rašė:
Kokiam dabar serve daniausiai zaidziat?
dazniauiausiai Geras: srv.callofduty.lt:28960
karatis terp nomercy ir jump servu
Amigo_N80 rašė:
nu nzn man tai ejo zaisti su vista ultimate normaliai,nieko papildomai nenustatinejau,tik va kaip pati cod2 leisdavau koki 30s juodas ekranas,ir tik tada pasileidzia…
Man irgi būdavo juodas ekranas ilgokai, kol neįsirašiau naujausių video draiverių, skirtų Vistai.
Na va čia www.CallofDuty.lt kantriai laukiantiems žmonėms, pranešu, kad jau Penktadienį šis gražuolis išvys pasaulį. Ne jei dar kokie nesklandumai tai savaitgalį. Šeip tikslas atidaryt per nepriklausomybės dieną.
Taip pat kitą savaitę arba greičiau bus dar vienas LTU serveris GATHERIAMS/CM/TURNYRAMS.
Ieškomi gather administratoriai, jei manot, kad sugebėtumėt, tai kreipkites pas mane Irc, Aitvaras tinkle
Platesnė informacija apie saitą: #CallofDuty
Platesnė informacija apie "Gather": #CallofDuty.gth
Gero žaidimo
vytioxxx rašė:
Na va čia http://www.CallofDuty.lt kantriai laukiantiems žmonėms, pranešu, kad jau Penktadienį šis gražuolis išvys pasaulį. Ne jei dar kokie nesklandumai tai savaitgalį. Šeip tikslas atidaryt per nepriklausomybės dieną.Taip pat kitą savaitę arba greičiau bus dar vienas LTU serveris GATHERIAMS/CM/TURNYRAMS.
Ieškomi gather administratoriai, jei manot, kad sugebėtumėt, tai kreipkites pas mane Irc, Aitvaras tinkle
Platesnė informacija apie saitą: #CallofDuty
Platesnė informacija apie "Gather": #CallofDuty.gthGero žaidimo
Zmones, reikia pagalbos labai. Kai zaidas kraunasi(i pati zaidima, ne i meniu), ismeta "DirectX Error. DirectX has encountered an unrecoverable error. Please check DirectX Help document for possible details." Ziurejau as visus detailus tuos ir visus manualus, viskas nustatyta gerai. Draiveriai visi naujausi, kiti zaidai normaliai eina, win xp sp2, kompas irgi viskok - e6300, 1gb ram, 7600gt. Svarbiausia tame, kad anksciau jis ejo normaliai, o dabar kai vel uzsimaniau palost ir isirasiau, tai sita nesamone meto. ant prasciausios grafikos pasileidzia, bet uztenka uzdeti 1280x1024, 4x AA, Anisotropic, ir ismeta dont send erora, o is naujo ijungus zaida, meto ta DirectX errora. gal zinot ka daryt?
Start rašė:
Zmones, reikia pagalbos labai. Kai zaidas kraunasi(i pati zaidima, ne i meniu), ismeta "DirectX Error. DirectX has encountered an unrecoverable error. Please check DirectX Help document for possible details." Ziurejau as visus detailus tuos ir visus manualus, viskas nustatyta gerai. Draiveriai visi naujausi, kiti zaidai normaliai eina, win xp sp2, kompas irgi viskok - e6300, 1gb ram, 7600gt. Svarbiausia tame, kad anksciau jis ejo normaliai, o dabar kai vel uzsimaniau palost ir isirasiau, tai sita nesamone meto. ant prasciausios grafikos pasileidzia, bet uztenka uzdeti 1280x1024, 4x AA, Anisotropic, ir ismeta dont send erora, o is naujo ijungus zaida, meto ta DirectX errora. gal zinot ka daryt?
bandyk perinstaliuot-atnaujint directX
nepadeda, daug visokiu *pimp…*avoniu bandziau, nieks nepadeda. Skaiciau kazkur, kad kazkam net win reinstall nepadejo
win reinstalas pades