Busimieji "cyriulnikai":D

Busimieji “cyriulnikai”:smiley:

Draugelio vaikai zaide kirpejus Juokiasi Juokiasi Juokiasi Jaunesnis apskuto vyresniji Girtas Juokiasi

Juokiasi Juokiasi Juokiasiaš kažkada vaikystėj pati apsikirpus buvau, paslėpiau plaukus ir įsivaizdavau, kad niekas nepastebės, jei tų nukirptų plaukų nematys… Juokiasi

As irgi pora kartu buvau pats save apkirpes, gal kokiu 13 -15 metu buvau… Pavargęs. Po mano saves isbjaurojimo- teko skustis vos plikaikirptis Cha cha(poto laiko ir pripratau visados 1-2 numeriuku kirptis Kietas, ble, nors grazius paukus turiu Cha cha…)

vaikis fotkej atrodo super Juokiasizvilgsnis ypac

p.s.maniskis po vakar kirpyklos dabar panasiai atrodo Žliumbia kaip koks nashlaitis Žliumbia

Labai grazus berniukas Šypsena Taip, tokiam viskas atrodys gerai, kad ir ka bepadarytu Cha chap.s. cia lietuviskos seimos produktas? Mirkt Cha cha

Nin*, mamyte- lietuvaite, tevelis-meksekonas/ispanas Laimingas … Jo, vaikas grazus Cha cha.

Maišyti vaikai dažnai gražūs… Laimingas Gal ne visiems… Nekaltas

Gerai Juokiasi O zvilgsnio nekaltumas Juokiasi

gerai kad ne mergaite toki zbitka pasidare

Bus kirpejas Cha cha

Sesės dukra ir jos pora metų vyresnė pusseserė buvo panašiai pasidariusios, vyresnioji pamokė mažesniąją, tai ta ir pabandė tėvo skustuvą pagriebus, “grifką” buvo pasidarius… Juokiasi Tik laimė, kad daug nenuskuto, tai jos mama nukirpo kirpčiukus, jie ir uždengė tą išskustą vietą… Cha cha

Gerai Gerai Gerai

Juokiasi Juokiasi Juokiasiciki foto!!!