Burgundija

Burgundija

Sveiki. Puse metu praleidau Burgundijoje. Jei kas ruosiasi ten vykti, su malonumu pakonsultuosiu yvairais klausimais. Manau, ta bochemiska burgundietiska aplinka ykvepe mano dvasia pakilti y ora ir suprasti koks kartais as esu kvailas… noreciau, kad kas mane grazintu atgal… bet taip juk ne taip parasta. Net ir dabar mano akyse skamba burgundietiskos bugnu melodijos, zvanga zalvariniai ginekologiniai atributai. na, daugiau neisisplesiu.

Na pabuvojas sioj saly puse metu galetum ir daug daugiu apie ja papasakot, tikrai atsirastu dekingu ir mielai paskaitanciu, nes paieskoj neradau daugiau yrasu apie sia sali.Tad tikrai lauksiu tavo pranesimo Šypsena

O kur yra ten ta Burgundija? Girdėjau, kad kažkur Europoje.
Koks piniginis vienetas ir kokia atsiskaitymo valiuta (tikiuos ne puslitris burgundiškojo vyno)?

ak,mano brangioji zavioji burgundija juk prancuzijoj randasi…nuvykite jon,pamatysite jos nepakeiciama grozi.o burgundietisko vyno saldumas tiesiog kaip isganymas.ir zmones ten kitokie.tokie sumanus,bet ir dievobaimingi.jie megsta snekuciuotis apie mergele marija,apastalus ir isganyma…na siam kartui tiek.