Bukite atidus del Sonex reklaminiu triuku!!!

Bukite atidus del Sonex reklaminiu triuku!!!

Pirma kart susiduriau su tokiu naglumu! Net kibernetikos pasaulio naglumas neprilygsta Sonexo darbuotoju naglumui!
Ju interneto saite parasyta, kad pas juos taikomas 0% pabrangimas prekems, perkant issimuoketinai. Nuvaziaves tenais man pasake, kad taip nera. Kai as paklausiau, kam tada jus skelbiat internete tokia informacija, jie man tiesiai i akys pasake, kad tai REKLAMINIS TRIUKAS!!! Na ar tai ne naglumo vyrsune?

tai čia netik jie tuo triuku prisivilioja žmogeliukųLaimingas
ypač ytai aktualu perkant automobilį NAUJĄ ir butą. nepamirškime ir buitinės tecnikos ir kompų (konkrečiai BMS - na bet jie teikiasi perspėti kad pasikeitė sąlygos prieš pasirašantCha cha)

jie ir taip uzdirba daug is valstybiniu uzsakymu, tad jiem seiliniai zmogeliai yra nulis…

Matia kaip yra bankas uzdirbti turi ir jie niekaip neduoda be pabrangimo - tik yra variantas, kad parduotuve kompensuoja ta pabrangima bankas lieka uzdirbes o va parduotuve turi nerealu antkaini turet kad galetu pabrangima kompensuot. O kompuose tai mission imposible siuo metu.

doulep, įmonės tikrai nekompensuoja iš savos kišenės. jos tik keliais % padidina tam tikros prakės kainą. taip kad tu, pirkdamas prekę su 0 % pabrangimu automatiškai už ją brangiau sumokiLaimingas

nuo kada prekibininkas leis sau išlaidauti ant pirkėjųNekaltas

Sonex lieva firma ir brangininkai, as ten nieko neperku!

niekada nepirkau ir nepirksiu sonexe, ten seip kanos aukstos

man TELE2 reklamos yra labai klastingos ish reklamos nieko nesuprasi Cha cha suzinai kai jau nori pasinaudot paslauga pvz su tais 10lt pridedamu

Gal cia jei del kazko, nzn ko Laimingas imtu ir pabrangtu kompas, bet tu issimoketum ta pacia suma Cha cha

OT: Tai Omnitelio “Juoda an balto” geresne reklama? Veee
kas del sonexo. nzn kaip dabar. Bet anksciau (pries 1metus mazdaug) neduok Dieve uzsimeni pas juos apie AMD… Paziuredavo kaip i durniu ir viskas… Jiems Intel sventas dalykas.

Čia ne reklaminis triukas! Pirk tu greičiau kompą išsimokėtinai ir vos tik pasirašysi sutartį varai į Nacionalinę vartotojų teisių tarybą, ir skundi melagingą reklamą (žr. Reklamos įstatymas bei Konkurencijos įstatymas - atrodo panašus pavadinimas). Negana to, kad paskundi melagingą reklamą, bet dar ir pareikalauji, kad būtų įgyvendintos reklamos nuostatos - sakyk apgavo, prašyk kompensacijos, kurios dydis būtų kaip minimum pabrangimo suma. Neabejotinai laimėsi. Konkurencijos taryba tavo skundą išnagrinės max per 30 kalendorinių dienų.

daugiau informacijos http://www.nvtat.lt arba… Vartotojų federacija - čia ne valstybinė įmonė, bet ne pelno organizacija, padės, patars, atstovaus tavo interesus.

Sėkmės naudojantis reklaminiais triukais Šypsena SONEX’ui visa tai atsirūgs, tik… paskubėk, kol jie tai nepašalino iš interneto.

Beje, jei rašysi skundą, būtinai įdėk reklamos screenshot’ą ir tikslų adresą internete.

Nuo kada buna nemokami pietus? Cha cha
del vartotoju teisiu agenturos per brangiai kainuotu viskas nes reiketu pirkt du identiskus kompus
o kas del sonex’o tai vienintelis oficialus DELL’o atstovas lietuvoje

Aij, jie pelna darosi visai ne ish pavieniu kompu pardavimu ar tuo labiau ish atskiru daliu… Todel jie gali zhiuret kaip tik nori i paprastus vartotojus…
O ir ish kitos puses nedaug kas ir teperka ish sonexo Cha cha