Buitine technika nauja, naudota +/--

Buitine technika nauja, naudota +/–

Kas geriau geros-garsios firmos deveta ar nezinomos-negarsios firmos nauja ?

Manau, kad dabar pirkti dėvėtą visiškai nebeapsimoka. Buitinė technika dabar yra gerokai pigesnė ir nauja beveik nenusileidžia kainomis dėvėtai. O dėvėtai niekada nežinosi, kaip su elgėsi buvę šeimininkai ir kokiom ligom ji serga ir kiek ji tarnaus. O nauja ir veiks, ir garantiją turės jeigu ką ir šiaip neaptrinta bus - gerai atrodys, bent jau iš pradžių. Tikrai niekada net negalvoju pirkti padėvėtos.

Kaip mano vienas kolega isireiske "ar nori naudoti deveta sargi? (cenzuruota)" Mano nuomone sis posakis galbut negali buti taikomas nekiln. turtui, auto, bet buitinei tech. siais laikais gali buti taikoma be isimciu (paremta patirtmi)

Geros firmos naudota yra zymiai geriau uz nauja low-end. Jei kalba eitu apie pvz. naudota AEG/Siemens ir nauja Ardo/Beko uz +/- 1000lt. imciau tik naudota, nes jos net keliu metu senumo technines charakteristikos buna geresnes, o komplektuojancios dalys yra zymiai kokybiskesnes. Pats 5m. turiu naudota Bauknecht, tevai neseniai pirko AEG. Uz 600lt. isejo per virsu kraunama, su automatiniu sverimu ir sanaudu reguliavimu ir 1000aps/min. 6men. garantija. Bukle tikrai gera, nebent keleta rudeliu ant korpuso. Analogiski nauji low-end kainuoja nuo ~1300lt.

As irgi manau panasei kaip ZZ kad geriau geros fimos nenauja uz nauja pvz.TURKU,LENKU,dar blogiau KINU technika.Nes manau dauguma net garsiu firmu buit.,tv,audio,video technika atvezama antra-trecia ruse,o deveta aisku reikia ziureti konkretu atveji yra ir rizikos surinkta zimei kokybiskiau ir kokybisku detaliu .Nauja buit.technika tik gelbeja suteikema 2-3metu garantija.O sena reikia ziuretikiekviena atskira atveji gali ir prasaut-apsigaut.Manau kas turi pazistamu kurie veza-taiso deveta technika gali issirinkt labai kokybiska daikta .

Gal kas zhino kur galma Vilniuje/Kaune isigyti nenauja (arba su nezymiais transporto defektais) el.vyrikle stiklokeramikiniu pavirsiu su sensoriniu valdymu? Gal kas panasiaia isigijo, butu idomu kokios kainos, ir ar aplamai verta tokiu budu isigyti. Is anksto DEKUI Mirkt

Jau geriau pirkti gerų firmų, naują, su transportavimo defektais techniką nei dėvėtą. Kainos nedaug skiriasi. Pats esu tokiu būdu pirkęs keramikinį paviršių, orkaitę ir skalbimo mašiną (Bauknecht). Defektų kol neparodė net nepastebėjau, o kaina už pirmus du kartu 1800 lt, skalbimo mašina 1800 lt (A klases, sverimu, taupi ir t.t.)Kolkas jokių problemų.
Kaune naujų su transportavimo defektuotais galima nusipirkti salonuose "Taip lengviau" (pats pirkau- beto galima derėtis), "Laumarta" (Aleksote "Noto" prekybos centre- žinau tik kad reklamuojasi, bet pats nebuvau)

Jei ne perbrangu geriau pirkti nauja-su transporto defektais tik ziurek yra nelabai zinomu firmu .Ja parduoda savanoriuose g. priesais Macdonalda,prie Lospatrankos,draugistes g. prie Maximos , aleksote Notas,jonavos g.

Siaip tai as visom rankom uz kad ir prastesnio brendo bet nauja, o is vis geriau tai pataupyt litu ir nusipirkt nauja garsios firmos buitine technika. Siaip paciam teko susidurt su tais "transportavimo defektus" turinciais lauzais, nusipirkau centra muzikini SONY biski perbrezta per tinkleli ant koklonkes buvo nu dzin galvoju, vistiek naujas daiktas, bet garantija tik trys men buvo, na pagrainus 2 savaites pradejo kazkas snypst, dar po kiek laiko vienoj kolonkej auksti dingo na zodziu sugedo, pardavejai pradejo jau ir garantijos nepripazint, mol per garsiai klausiai lia lia, bet finale vistiek atidave pinigus. Dar vienas faktas privertes mane laikytis savo nuomones yra tas, jog salia vienos "Transportavimo defektus turincios", technikos prekyba uzsiimancios firmos sandeliu yra mano darbas, tai isejes parukyt daznai matau kas tame sandelyje vyksta, na trumpai tariant tai ten yra is kokiu 5iu defektuotu prietaisu surenkamas vienas veikiantis, bet apibraizytas prietaisas. Beje, apie ta defektuota technika teiravausi pas draugeli gyvenanti vokietijoje, tai jis pasakojo jog ten toki dalykai tikrai nesimeto, jieskojo jis sladytuvo pirkt tai mate viena su gerokai ilenktu priekiu tai kaina (Vokietijoje) buvo numesta tik 25%, taip kad nereikia turet iliuzsiju jog imanoma pigiai nusipirkti gera daikta.
Aisku viskam yra isimciu, pvz pas teta stovi telikas blaupunkt pries 5 metus pirktas uz 200lt rodo mizernai, bet zinias paziuret uztenka…

Dabar ko gero nepirktume padevetos, bet vien del to, kad surinktume pinigu norimai normaliai naujai. Namie AEG skalbykle, 1996 gamybos, pirkom poros metu senumo. Eina kaip bitute GeraiGerai Tevai jau kokie 2-3 metai turi naujesne AEG. Pekeite is pat pradziu siurbliuka kazkoki ir Gerai Nauja tokia buvo 3 ar beveik 4 kartus brangesne, o nezinomos firmos kainave butu ~1,5 daugiau. Kiti tevai panasiu laiku pirko kazkokia italiska nauja. Tiesa sakant ji irgi dar negedo Cha cha