BUDUARAS.

na, bus vienu žiedu daugiau juo namuoseMirkt
aj, bet kai nesimatė ateities, tai gal ne toks sunkus tas išsiskyrimas?Nekaltas
bet visvienApkabinimas

Haha. Nu tai gal būsimosioms pravers Cha cha

Šiaip jis prašė tik rakto, bet aš (neįkyriai) pasiūliau telefoną ir jis paėmė. Tai jau čia pati durna iš tikro Mirkt Bet gal ir geriau, nes seniau aš neatidavinėdavau daiktų taip kruopščiai, bet realiai vis tiek anksčiau ar vėliau išmesdavau viską Drovus Naudingus daiktus irgi.

Nors ne saulė, bet man smagi diena, visai nenoriu šalčio Ne, gerai toks rūkas. Šviesos kai reikia, vonioj įsijungiu Cha cha

Pasikeitė planai, vaikas neišvažiavo filmuotis, varys pirmadienį, per pamokas Pavargęs nes kūrybinei grupei oras netiko. Ach, tas menas. Tai nuvarėm paprekiaut į mokyklinę mugę, maniškius apstumdė devintokai, mano gražuolė apsiverkė, bet viskas baigėsi gerai, prakalė dvi sages ir pusę visų riestainiukų su mėsa. Pinigų dar nesuskaičiavom, neaktualu mums, matyt Juokiasi Dabar pas draugus abu iškeliavo, o aš namie, ilsiuosi, balandėlius troškinu ir keistai sentimentaliai jaučiuos - balandėlius mama vyniojo, faršą tėtis malė, mes valgysim. Jaukiai taip.

Gerai jaučiuos šiand, labai jums ačiū už palaikymą vakar Apkabinimas gal net išsilaisvinau nuo vilčių, kad kada nors kuo nors ex’as apskritai padės, nes jei nepadeda ir tik grasina - reikia grįžti prie bendravimo ribojimo, ir tiek.

Šiand turgely pirkau špinatų, pasikalbėjom su žmogum - sakau, mums labai nedaug tereikia, tik trims žmonėms į sriubą. Jis gudriai: "O kur ketvirtas?" Aš net nespėjau sumot, ką sakyt, o mano vaikis - "Mes jo neturim, nes mums geriau trise". Apskritai, po vakar dienos - nors ten tikrai nebuvo nieko baisaus, palyginti su tuo, kad būdavo anksčiau - vaikai, matosi, stebi mane, stengiasi globot. Šįryt apsikabino ir sako: mama, mūsų svajonė išsipildė. Kokia? "Mes nesipykstam".

Pirmas puodelis kavos šiai dienai Kava Tęsiam darbą Pavargęs

taip, gal ir išeitis tokiam nelįsti į akis, bet brač - tai čia jis, tas, kuris girtas, turi tyliai sėdėti ir tylėti, o ne kiti aplink ant pirštų galų šokinėt.

Labas rytas. Man vakar diena buvo žymiai smagesnė, nors ir 2011 11 11 (kas man visiškai nesreikšminga atrodo),nei ši. Gal kad oras toks?

Laba diena.

už šildymą - 66 (32kv)
gyvatukas 50
karštas vanduo apie 21lt/kubas

kurortas Velniūkštis

Hi Kava

Palikau vaiką treniruotis. Grįžau namo, paskui varysiu pasiimt. Būč mieste pabuvus, bet kad šalta su švarkeliu jau. Tai pagersiu namie arbatos ir varysiu. Dar gal ir miestan įlįsiu pakeliui, man atvirukų reikia.

Sakau šian treneriui, ar gali mano vaikas eit į tas treniruotes. Sako, gali, jei turi aprangą ir jei moka krauliu plaukt. Hm, aš nežinau net, kas tas krauliu, tik žodį tokį moku. Tai vaiko klausiu - ėėė, tu moki? Sako - aišku Cha cha Nu tai gerai. Nes aš tai žinau šuniuku, varlyte ir kirvuku Cha chaCha cha

Ru, aš pirmiausia apie tave ir apie bendrą atmosferą pagalvojau. T.y., dirbi gynybine siena ir apsauginiu čiužiniu. Na, ir kad tas meditavimo objektas ilgiau tave palaikytų.

2011 111 11 isterijos nesupratau, kaip visada, pamiršau, kokia data. Taip ir pasaulio pabaigos galima nepastebėti, khm.

Rookis, manau, neteisus tik siejime šito reikalo su darbu. Nes nesusiję. Jis manęs gi neremia. O darbas mano bus vienai sėdėti kabinete. Na, ne tik sėdėti, hehe, bet vienai (nu nebent iki to laiko jau būtų pritrūkę kabinetų Cha cha). T.y., darbe aš nepabendrausiu

Bet jis turbūt teisus tuo, kad na, neįmanoma “ant visajaus” Liūdnas

Pažįstamas vakar tai išvis išdurnino mane, kad aš dar su juo esu. Nei aš jo klausiau, nei ką Cha cha Jis jau man seniau, dar kokį rugpjūtį ar rugsėjį, buvo lengvai užsiminęs apie savo nuomonę, bet vakar išsiliejo. Užmėtė klausimais, bjaurybė. Tipo, ok, tu (ateityje) atiduodi gimtadienius, Kalėdas, Velykas, ką atiduoda jis? Tu (ateityje) atiduodi gyvenimą mieste, pradedi važinėt į darbą valandą suvirš ir atgal tiek pat. Ką už tai gauni? Kiek jo draugų pažįsti? (nė vieno) Ar jis nuveža tave apsipirkti už miesto, nes ten pigiau, o jis su auto? (ne) O jau kai pasakiau, kad jaučiu reikės mokytis PT, kad susikalbėčiau su jo šeima, tai sakė - beprotybė Cha chaCha cha

Aišku, tai tik jo nuomonė + jis senbernis, t.y., nelabai patikimas patarinėtojas Cha cha, bet irgi truputį prablaivė tas žvilgsnis iš šono.

man panašu, kad nenutuokia.
ir neanalizuoja kaip EwH ar kas kitas jaučias dėl jo elesio.

Nu taiKiaulė Skaudinti savo moterį, kuri daugiau nieko neturi, labai nevyriška.
Tu jam apie vibratorių papasakok, gal nusileis ant žemėsCha cha

ok, atsiprašau, reiškias tikrai susipainiojau Šypsena
Bet jeigu jis nesupras, t.y. jeigu tu jam nepasakysi, kaip tave tie jo nekalbadieniai veikia, tai jis ir nenustos taip elgtis. Kažin ar jis bent nutuokia, kaip tu tuomet jautiesi.

Kažką painioji, nes kai jis nusprendė kalbėtis, pas mane jau buvo mama. Mūsų juk tie susitikimai ne kokie romantiški. O buity tokioj visiškoj. Kur nei aistringai susitaikysi (kaip kad sakot aistros įpučia), nei ko. Tiesiog. Jis pradeda kalbėtis vėl, aš apsidžiaugiu. Viskas.

Kažkada esam kalbėję daug. Bet tai buvo dar vasarą. Irgi po nekalbadienių Cha cha

nu o ką - jei nesusipykot, kodėl gi ne Cha cha

gryda, labai taikliai parašei Gerai.
Ir tas/tą, kas tą ratą ryžtasi nutraukti, dažnai būna atmetamas net artimiausių šeimos narių.

Taip

Ievalota Gėlė, aciu, uz patarimus Šypsena

Taip, pastebejau, kad pas juos leciau viskas - is pradziu meginau ieskoti organizuotu kelioniu.

Del autiku - gan daug ekspresu kursuoja is Seulo (praktiskai i visus miestus), tik gerokai maziau is tu mazesniu miesteliu i kitus mazesnius Šypsena

Anyway, dvi dvienos stipriai sudeliotos (t.y. zinom, is kokios stoties, koks autikas, kiek truks, kiek kainuos), trecia yra trokstama, bet bet kada galima sokt i autika ar KTX (greitaji traukiny) ir atsidurti Seule (ten viena paskutine diena dar palikta vietos izymybems).

Nakvynes trys zinomos, kitos - neaisku, kur busim. Internetas rekomenduoja love-motels, be rezervaciju. Keista pastaba, kad juose neduoda dideliu ranksluosciu Cha cha. Negi veztis viena is LT??? Arba naudoti didele medvilnine skara kaip ranksluosti JuokiasiJuokiasiJuokiasi

Na, dar savaitele pasiziurejimams ir oro spejimams (zada +17 dienomis…) Ufff

Vertuze Gėlė, labai aciu uz pasiulyma Gerai Visaip svarsciau, bet vis tiek sprendimas lieka, kad palikti (arba viesbutyje, arba stotyje, arba, blogiausiu atvj. oro uoste - mat tas reikalauja 2 val. su metro…) Tai kadangi palikimas kaip opcija, sueis standartiniai lagaminai ir kuprines mazosios.

Na, as gal naiviai tikiuosi, bet tikiuosi sutalpinti gyvenima i standartine kuprine trim dienom Drovus. Nes juk viska ant peciu teks tempti, o sitoje vietoje as ypatinga istverme nepasizymiu Ne

Zodz, dar kart aciu Gėlė

Is pirmo zvilgsnio - intensyviai. Turek omeny, kad Azija - poziuris i laika yra kitoks. Beje, azijieciai ir vaiksto leciau. Kur cia priskubesi Šypsena
Nezinau, kaip Korejoje, bet cia pvz. tarp 14 ir 16 val. bevik niekur nepavalgysi, ypac kiniskuose - jie valo ir ilsisi. Cia pietus yra nuo 11 iki 14. Tad su savimi geriausiai tureti siokio tokio maisto.
Del batu: neturit kedu ar kazko panasaus?

Daznai info ieskau expat’u forumuose. Gal tau irgi padetu? va sitie pvz:
http://www.korea4expats.com/
http://www.expat-blog.com/forum/viewforum.php?id=203
http://www.expatkorea.com/bbs/

Del vairuotojo pazymejimo, kaip itariau, panasiai kaip ir Kinijoje (tik cia reikia kinisko, kuris isduodamas, kai turi kiniska ID, o to isdavimas uztrunka apie menesi). Cia daugausia kitur vazineja lektuvais ir traukiniais. Jei nepakliusite i nacionalines sventes, su bilietais problemu nera. Daug ka galima internetu nusipirkti. Geriausia atskristi i Seula ir paskui judeti miestais, lagaminus palikus viesbuti miesto, i kuri atvaziavot (arba jei nereikia kelioneje daug daiktu ir isskristi ketinate is Seulo, tuomet Seulo oro uoste). Arba saugojimo sales gelezinkeliuose yra (pvz. CN palikti lagamina saugojimo saleje kainuoja apie 7 Lt)
As va jau baigiu ivaldyti Pekino metro, tai nusibeldziu i kita Pekina gala kur kas greiciau nei automobiliais - keisdama linijas, paskui metro keisdama i autobusa. Jei kur pasiklystu imu taksi - cia maziausiai perpus pigiau nei Vln. Gal ir Seule taksi kainos nesikandzioja?
Gyvenant megapolyje atkrenta tas islekti trumpam uz miesto Šypsena
Korejos miestu nepazistu, bet visiems, atskrendantiems i CN ir norintiems intensyvios keliones siulau pvz. toki marsruta: Vilnius-Pekina-Sanchajus-Guilinas-Honkongas-Vilnius. Judant su lagaminais ir nebegriztant i Pekina, nes nebutu prasmes.
Beje, CN yra firmu, kurios nuomuoja auto kartu su vairuotojais ir kalbanciais angliskai. Gal ir Korejoje taip yra - gal butu variantas?