man žiema atsibodo…batai, kuriuos ne visada pavyksta užsisegti ir šiaip…rengiesi prisirengi. ir taip sunku, o dar rūbų krūvą reik nešiotis.
o dabar tai aš atsidarau langą rytais ir taip gera gera kvepia pavasariu net ir labai. zylutės atskridę čiauška, saulė žeme ritinėjasi.
p.s. beje tos snieguolės kur sakiau nulinkę buvo, tai visai atsigavę. matyt ne veltui snieguolės
Aš dar čia, važiuoju sportuot, po to užeisiu į darbą.
Saulės nėra. Žiemos nekenčiu (t.y., nemyliu ir nesuprantu ir nenoriu). Einu į lauką su ilgaauliais ir elegantišku paltuku A, dar papuošalas iš Gin parėjo Gyvenimas yra gražus. Kai apstatai jį komfortiškai.
mano S.Italijoj - jau pavasaris Jau be paltu vaiksto, +15C, dienomis… vat ir toki laika tai ir as noreciau persokti, issyk (be to tarpinio )
kita savaite musu Auksciausias atvyksta, reik turbut ispeti kad apsirengtu silciau . O savaite po Velyku - dar vienas “vizitatorius”, bet iki to laiko gal jau pasils ir pas mus
Tu zinai, zmona leido. Tai gal kada i darba atsinesi?
LAbas rytas
MAnes siandien laukia odotologe, echoskopuotoja ir endokrinologe… Darbu yra bet neturiu nei ranku, nei minciu, nei noro jiems. Gal praeis? Darbai pro sali arba nenoras…
aronija, su batų kalnu būtų viskas kaip ir gerai, bet tam reikia laiko - ir daug. ir supratimo taip pat. aš nusipirkau nerealaus grožio ir odos minkštumo batus, bet negaliu jų nešioti - trina. dydis geras, bet keltis netinkamas
po 1,5 val atrado Pierre Cardin batus, kurių identiškas modelis akropolyje kainuoja 10 kartų daugiau va čia skaitau sėkmė
ir vaikams ten tinkami ir patinkantys batai (bet Bimbo man patinka labiau)
aš pvz tai turiu, ko dūsaut:
šią savaitę kaip namų arešte sėdžiu -
krokiuko niekur nevežu,
MB išvažiavęs iki 5dienio vakaro, mano mašina atiduota remontuot
Šaldytuve atsargos baigia išsekt - bet dėl šito tai mažiausiai pergyvenu. Man geriau valgyt neduok, tik keliaut leisk
Tai jaučiuos kaip višta norinti būt ereliu lėkčiau lėkčiau jei galėčiau …
mane domintų tavo pasiūlymas dėl auklės,
nes būna, kad prireikia kokį vakarą
pvz į miuziklą nešiaus kartu ir netgi sugebėjau tyliai išlaikyt gal dukart kvaktelėjo ir būtinai tada, kai mirtina tyla salėje