Brighton Beach, NY
Vakar pasijutom, kaip senais gerais laikais… Mezdu svajih’
Va jei butumet i teatra nueje-Millenium, tai tikrai butum suabejojes ar tu Amerikoj ar Sovietu Sajungoj
Super
O kur tas ? Teatras ? ir kas ten per vaidinimai vyksta ? na bet zinok, jau atprate esam… o cia kaip i rasija butu kas perkele visi veidai toki “savi”, mandros aprangeles (nzn kur dar tokiu gauna pirkt, gal uzsiveze kai atvaziavo). Jaunimas senimas pirmyn atgal ratus suka. Semkas gliauzo. LABAI daug graziu mergicku. Tikriausia norint susipazinti su savais, viena geriausiu tam vietu. Bachuru, kam aktualu tikriausia irgi Siaip tai visai linksma vietike.
Millenium teatras-prie Zalatoj Kliucek Buvau ten kai buvo atvaziaves Albano Power Arbatos ipyle i plastmasini puodeli, ir staliukai tokie kai stoties valgykloje-apvalus prie kuriu stovet reikia. Norejom pirmam aukste i tuoleta nueit, tai sako: devushki, idite na vtoroi etaz-zdes platnyj tuolet . Galvoju-nejau mes tokios vargses atrodem kad nusprende kad mokamas tuoletas-ne mums . Na ten ir spektakliai visokie vyksta, bet kazkaip netraukia ju ziuret
he he… del tualetu… tai panos irgi kazka minejo, kad kazkokia babike sedi prie iejimo restorane “Tatjana” (foto gretimas restoranas, nufotkintas del skambesnio pavadinimo). Bet itariu , tai del tam tikros priezasties… nes butu pilna visokio plauko faunos, norinciu pasinaudoti WC Tiesa… restorano pirmame meniu lape irgi parasyta - Sat - Sun orders must be min $15 or more… Tikriausia,kad nesedetu ir nesipintu vandenio ziuredami judesi pro sali
BRR. del “savu merginu” juokavai turbut.
LL! visko ten yra. gal yra ir brrr, as i tokias neziuriu. bet ir nemazai graziu, jaunu rusaiciu pilna. be to, nekulturintis ten gi einama
tas brr ( ) buvo ne apie merginas, o apie visa brit.beach’a. ir vis tiek nesuprantu, kuo ruses yra “savos”.
ne ruses, o rusiski veidai bendrai… man tiek lenku, rusu ir kitu aplink LT esanciu gan panasus veideliai. Dazniausia gatveje sutikes, pasakytum, kad kazkur nuo ten.
kazkur nuo ten ir “savi” yra didelis skirtumas, bent jau man.
whatever
teko apsilankyt, idomus rajonas
Danas nueikite kada i “Dina” kavine-restorana,nepasigailesi.Ten saslykai-super. O beje tame Millenium daznai vyksta geri koncertukai,neperseniausiai Kucino koncerte buvom,tai susirinko ir jaunimas ir senimas