BRC &amp; Automodus <img border=0 src="i/xsmiles/good.gif" alt="Gerai"><img border=0 src="i/xsmiles/bad.gif" alt="Blogai">

BRC & Automodus

Gal kam teko turėti reikalų su BRC ir/ar Automodus? Iš kur jie ima mašinas etc.? Ir iš viso - ar verta su jais prasidėti? (Ar ne “Žibinto” variantas?) Mirkt

Koks tau cia Zibinto variantas gali buti? Juk jie devetas masinas parduoda… Jei jos ir yra buve dauzytos, tai ju neapkaltinsi tikrai Šypsena O seip bent jau BRC tai plesikai nerealus. Kainos pas juos kazkokios kosmines…

Automodus - veza masinas is Vokietijos. Anksciau sake, kad neveza nei vienos dazytos (suprask nedauzta), bet paskutiniu metu pas juos matosi ir 90 metu sienienos. Uzsimeta ant kainos tikrai daug, kazkur apie 2000-3000 eu paprastai masinai. Praktiskai privalo pardavineti uz didele kaina, nes turi labai dideles operacines islaidas (salonas grazus, bet brangus ir uz tai moka klientas).

BRC - masinu neveza, viska gauna is lizingu ir vidaus rinku imoniu (pvz., is Sanitex;o gavo daug daug uzmustu raudonu masinyciu). Kainos irgi nemazos del operaciniu islaidu, uzsimeta apie 1000-3000 eu, bet maciau ir 8000 eu pervirsi.

Tiek viena, tiek kita imone yra geresnis variantas nei pirkti nauja masina (sakau, nes turiu karcia patirti, pats vazineju su nauja masina). Jeigu yra poreikis pirkti masina iki 5000 eu tada reikia vaziuoti i turgu, cia uz tokia kaina nieko gero nebus. Optimali kaina perkant Automoduse ar BRC - 10000-20000 eu, paskui prasideda labai pabrangintos masinos, nes jos Lietuvoje nera likvidzios.

Kaip tik tokios info ir tikėjausi. Ačiū! Dar klausimėlis: ar jos iš tikrųjų gerai sutvarkytos, ar vistik verta kokį meistrelį pasiimti apžiūrai prieš perkant? Kalbu apie 2-5 metų mašinas.

Geriausia, pasiimk rimta specialista, kuris veza apynaujas masinas is uzsienio, kad galetum suprasti ka verta imti, o ko ne (kainu skirtumai).

Automodus’e techninio specialisto nereikes - ju masinu techninis stovis patikrintas. BRC - gausi naujasne masina (uz ta pacia kaina kaip automodus’e), bet su ja galejo vazineti kokios nors imones vadybininkelis
(kaip as), kuris jau pirma karta isedes i masina zinojo, kad po poros metu, ji bus priduota ir todel visiskai jos nesaugojo.

O uz kokia suma tu nori pirkti???

Nenoriu cia per daug reklamuotis (negrazu), bet yra Automodus ir BRC alternatyvu.

Tadaz nenusipezek, kad BRC nesiveza masinu. nebutina reklaminti savo alternatyviu budu, nes elgiesi minimum nekorektiskai kaltindamas kitas firmas nebutais dalykais. BRC vezesi ir vezasi masinas is uzsienio. Dali masinu aisku realizuoja ir is vietines rinkos. O tie escortai tai cia siaip jau yra lasas juroje lyginant su visu masinu kiekiu.

J.

Sutinku su Juozu ir dar pridursiu del kainu. Pazhystamas pardave BRC savo galanta (2 metu senumo). Jie uzhsimete ~1000 baksu… nezhinau, ish kur ten kalbos apie 1000-3000 euru

hashe

Bet kas per priekabumo buvimas. Ar tu jauti, kad pats minimum nekorektiskai ir karstai reaguoji. Kas per polinkis visur izvelgti reklama.

Dabar kur tu izvelgei mano kaltinimus??? As kaltinu, kad jie neveza masinu??? :-))) Nemaciau jokiu kaltinimu. As tiesiog taip rasiau, bet ne kaltinau.

As rasiau, kad ju kainos yra uzkeltos del operaciniu sanaudu - irodyk kad taip nera.

P.S. Nebent jie kainas uzsikele kaip oligopolistai, bet tuo as nepatikesiu, nes nei BRC nei Automodus neturi tokios rinkos galios.

Nu tai pats rasai, kad uzsimete 1000$, tai as ir rasiau, kad apie 1000-3000 eu. Is kur toks isvedimas? Tiesiog Galant’as turbut kainavo apie 65000 Lt. Tai nuo tokios sumos daryti ~10000 Lt pelna butu jau per ziauru, jie ta daro nuo tu, kurios kainuoja po 150000 lt.

Ar as vel neteisus???

Draugas ten dirba,ta sake ju nurodytas kainas moka tik deretis nemokantis klientas,o jei deriesi,tai ne viena tukstanti numeta!

atveza dauzytasBlogai, suremontuoja ir uzdeda kajnas kajp nedawsytosPiktasPiktas (Automodus) O BRC taj tas pats, tik, kad maskes gali duoti zmonesKietas

Irgi girdejau. Manau, kad teisybe, bet numeta tai 1000-2000 LT, o ne 1000-2000 eu.

Vienaip ar kitaip, kad toliau niekas klaidingai nesuprastu, jog cia vyksta BRC ar Automodus peikimas, sakau visiskai asmenine nuomone: saunuoliai BRC ir saunuoliai Automodus, kad tokioje neturtingoje ir varganoje Lietuveleje, kur kas antras skundziasi, kad neturi pinigu ir pan. ir verkia del kiekvieno cento pabrangus benzinui, saunuoliai, kad sugeba kas menesi parduoti virs 40 masinu, kuriu kaina dazniausiai virsyja 50000 Lt.

P.S. Zmones moka daryti bizni, o kiek uzsimeta ar kiek nuleidzia, cia tik verslas, ne mums juos teisti, mes galim tik nagrineti.

Principe tai siaip BRC veikla manau nera labai jau svari bent jau tuo atzvilgiu, kad yra su bankais sudaryta kaip ir sajunga. Tipo bankas duoda kredita nenaujom masinom jei ja perki butent is BRC. Manyciau,kad ir be ju yra firmu mazesniu vezanciu zymiai geresnem kainom masinas, taciau jos negali isvystyti tokiu apimciu, nes bankai ju nepripazysta. O salygu ka reikia padaryti, kad bankas pripazintu tas firmeles nenurodo niekasŠypsena Tik vienas ponas dievas zino uz kokius nuopelnus BRC uzsitarnavo toki banku pasitikejimaŠypsena

J.

Cia kaip as supratau tu rasai apie lizinga. Lizingo teise gali gauti kas nori. Anksciau bankai labai bijodavo senu automobiliu, nes juridiskai lizinguojamas automobilis yra banko nuosavybe, ir nusipirkes asmuo (lizingo gavejas) gali bet kuriuo momentu atsisakyti to automobilio ir tada bankas ji gales susikisti nors i s… . Tam, kad bankas neliktu nuskriaustas tiesiog daromas didesnis pradinis inasas ir greiciausiai, kad (cia mano teorija), kad automobilio pardavejas (tarkim BRC) isipareigoja ta masina nupirkti, atmetus nusidevejima, jeigu lizingo gavejas jos atsisakys neismokejes viso lizingo.

Lizingo teise turi tiek Automodus, tiek BRC, tiek Kemi autocentras nu ir dar gal 10 kontoru (nenauju automobiliu).

Vat kas tikrai idomu, tai kad BRC yra kazka susitare su Hanza (vienas is didziauiu lizinguotoju), kad BRC gaus visas grazias masinas, kurios atitenka bankui po veiklos nuomos laikotarpio pabaigos arba atsisakius lizinginio automobilio.

P.S. PVZ, jeigu as dabar atsisakyciau savo nuostabaus Civic’o, kuris kainavo 55000 Lt, tai bankas ji atiduotu BRC uz 35000 Lt (nes kita dalis bankui jau sumoketa), nu o BRC 8 men. senumo masina tikrai pardavines uz kokius 45000 Lt (o gal ir dar daugiau). Pelnas apie 10000 Lt.

Atsiprašau, valandai atitrūkau nuo kompo o čia tokia įdomi diskusija išsivystė. Gal vistik pareklamuok tas alternatyvas. Nelaikau savęs visišku … na, kaip čia pasakius - reklamofilu, todėl kuo daugiau info tuo geriau visiems. Patys atsirinksim. (Tiesa pasakius pradžioje tikėjausi, kad anksčiau ar vėliau šią temą turėtų atrasti ir minėtų kompanijų vadybininkai… )

Atrasiau tau asmeniskai, cia nera ko reklamuotis ir tersti eteri.

O esme tame, kad BRC yra Hansa grupes dukterine imone, todel tai yra banko nuosavybe, taigi ir stato tokias salygas Šypsena
O siaip kainos tai ten nerealiai uzhkeltos, geriau tas pachias auto Sanitex’ines ish atstovu paimti uzh zhymiai mazhesnes kainas.

BTW dabar kai cia kalba apie Hanza uzejo, tai prisiminiai, kad dar yra toks reikalas kaip VB autocentras ar tai kazkas, kur jie patys realizuoja VB lizingines masinas (nu tas, kurios liko po neissimokejimo).

Na, aš tai dėkingas BRC. Už tai, kad bevaikščiodamas po jų centrą ir beieškodamas mašinos, užėjau ant tokio Rover 400 už 30500 su neatskaitomu PVM, ir, paskambinęs Rover atstovui (Krastai)pasiklausti, tipo, kas čia per daiktas, gavau iš jų pasiūlymą tokiam pat, tik su beveik visais navarotais (nėra klimatroniko Nustebęs ), neexploatuotą ir už 35000 su PVM (29600 be). Tai taip ir padariau… O šiaip, derėjimosi pavyzdys - kai VV norėjo pirkti Camaro, kaina nukrito nuo 37000 iki 32000 Lt.