brandwach.lt

brandwach.lt

sveiki visi Šypsena reikia pagalbos renkantis laikrodi sioje pardutuveje Šypsena kokie laikrodziai dabar madingi? renkama 20meciui studentui, kad derintusi prie laisvalaikio rubu. geriau apyranke odine Šypsena kaina nere itin svarbi

Šitas būtent yra labai prastas pasirinkimas, siūlyčiau kokį paprastesnį. Šypsena

tai cia as bet kokia foto ikeliau Šypsena gal galite kokiu pavyzdziu pateikt? nes pats niekad nenesiojau laikrodzio Šypsena

Dovanų čekis laikrodžių parduotuvėje, laikrodis labai asmeniniškas dalykas.

Jei kaina nesvarbi nupirkit ką nors iš Jacques Lemans GENEVE ar Bulova už tūkstantėlį ar daugiau Cha cha

tai cia as pats sau ir renkuos Cha cha o del tu “uz tukstanti” tai jei jie tikrai verti tu pinigu tai gal…bet manu yra ir pigesniu variantu

Matai, šitie du brandai Jacques Lemans GENEVE ir Bulova turi aukštesnę rinkos ir išliekamąją vertę už kitus ten esančius, nes gaminami Šveicarijoje. Tai va, jami tokį brandwatch.lt/laikrodziai/bulova/bulova-sveicariskas-laikrodis- 63b003.html?lang=2&_artperpage=48arba brandwatch.lt/laikrodziai/jacques-lemans-geneve/jacques-lemans- g-207a.html?lang=2Laikrodžiui geras brandas labai svarbu, ir geriau turėtį paprastą bet pakankamai rimto brando Swiss Made, nei kokį s.Oliver ar Marc O’Polo chronographą.

grazus tas bulova (o jei butu ir apyrankiu spalvu pasirinkimas, butu ledas).

brandwatch.lt/laikrodziai/jacques-lemans-geneve/jacques-lemans- geneva-g-177c.html?lang=2man, asmeniškai, šitas pats pačiausias iš ten siūlomų. bet kodėl būtent iš ten norisi pirktis?

GiedrėGiedrė labai tinks laiktodis prie siu batu kur sakiai kad labai patinka Juokiasi server2.manodrabuziai.lt/images/item_photos/00248/33194/DSC0022 8.JPG?1298814696

Jei neįkandami, gali žiūrėti į Timex. Ar Danish Design for fun. Esmė - nereikia pirkti laikrodžių firmų, kurios gamina šmutkes,batus, parfumerija ir t.t. Cha cha

Jau laikrodžiai pasiūlyti Reinekio tai labai negražūs. Nors vyras vyrui nelygus, jei vaikinas šiuolaikiškas ir paprastas, tai manyčiau toks brandwatch.lt/laikrodziai/french-connection/french-connect ion-l aikrodis-fc1054sb.html?lang=2brandwatch.lt/laikrodziai/french-connection/french-connect ion-l aikrodis-fc1002t.html?lang=2&_artperpage=48brandwatch.lt/laikrodziai/laikrodziai_danish_design/danish -desi gn-laikrodis-iq13q827.html?lang=2&_artperpage=48Na, man šitas brandwatch.lt/laikrodziai/laikrodziai_danish_design/danish -desi gn-iq12q720.html?lang=2&_artperpage=48 labai dailus. Na čia mano subjektyvi nuomonė, bet paprastumas visada madoj. Man labai nepatinka ant laikrodžių tie mygtukai ir panašiai, sraigteliai. Mano pažįstami vaikinai bent jau renkasi tokius laikrodžius, o labiau sportiški ima tokius brandwatch.lt/laikrodziai/laikrodziai_danish_design/danish -desi gn-laikrodis-iq13q641.html?lang=2O šiaip manyčiau neverta mokėti didelius pinigus už laikrodį dvidešimtmečiui, tuo labiau, kad jauno žmogaus nuomonė greitai keičias. Manau Danish design būtų tinkamiausias pasirinkimas pakankamai kokybiški ir ne tokie brangūs.

DzO, tu traumuotas. susirask gyvenimą Arbuzas, nesutinku su tavimi. mano manymu viena pirmų investicijų vyrui turi būti laikrodis. tai yra labai svarbi gyvenimo detalė ir atributas. laikrodžiai tai ne suknelė, kuri gali išeiti iš mados po pusmečio. laikrodis turi “lipti” prie rankos, būti malonus savininkui. nežinau kaip gali keistis nuomonė dvidešimtmečiui, bet įsivaizduok laikrodį kaip auksinę grandinėlę, kurią dvidešimtmečio proga tau padovanojo mama. daiktas brangus, tad norėtum, kad jis dar ir plius gražus būtų. ko pasekoje nešiotum grandinėlę kasdien dėl kelių priežasčių: gražu, brangini ir kaip prabangos ženklą ir kaip dovaną, kuri kažką reiškia. prirašiau daug. nu žodžiu esmė: laikrodis rimtas daiktas, pigaus šūdo pirkti nepatarčiau

Sutinku su tavimi, tačiau nebūtinai laikrodį dovanojantis žmogus yra brangus, šiuo atveju nežinau kaip yra. Aš pati turiu keletą laikrodžių, man patinka juos keisti, vieni iš jų dovanoti, kiti pačios pirkti. Tuo labiau dovanotas laikrodis gali nepatikti, be to, gyvenant aktyvų gyvenimą būna ir stikliukai susibraižo ir panašiai. Šiaip aš manau, kad jei tai tiesiog dovana, tai nereikėtų persistengt. Galbūt jei būtų švenčiamas 30metis, tai laikrodis turėtų būt solidesnis, tuo labiau, kad vyresnis vyras tokią dovaną labiau įvertintų. Šiaip jau manau, kad dovanotojas pats turėtų nuspręsti ką įvertins būtent tas žmogus. Vienareikšmiškos nuomonės net negalėtų būti.

Giedre, nuleist gara tau reiktu laiks nuo laiko Ufff JuokiasiNelabai suvokiu koks save gerbiantis vyras gali nesiot toki laikodi kur tu imetei nuoroda… Laikrodis pats gal ir px, bet apyranke tai Baisus Žliumbia

Arbuzas, laikrodis moteriai ir vyrui yra du skirtingi dalykai. ne veltui yra posakis, kad pirmi du dalykai į kuriuos reikia žiūrėti vyrui tai laikrodis ir batai. čia vaikinas gi pats nori laikrodį sau pirktis, o dovaną tik kaip pavyzdį pateikiau. taigi, aš manau, kad reikia pirkti normalų laikrodį su išliekama verte, kurio “stikliukas” nesusibraižytų po poros mėnesių. bet čia turbūt priklauso nuo vyro interesų. jeigu jam laikrodis nelabai rūpi, svarbu, kad gražiai atrodytų, tai tada nelabai verta iš viso rimtus laikrodžius už dideles kainas žiūrėti DzO, c’mon, toks vaizdas, kad apyrankės nekeičiamos laikrodžiuose. antras dalykas: super apyrankė, bet akivaizdu, kad prie tavo sportbačių nelabai tinka. nors, meluoju, prie rudų visai neblogai atrodytų. ir kam neargumentuotai šokti ant žmogaus, kuris akivaizdžiai mados/rūbų/stiliaus srityje išmano daugiau negu tu?

ojjj ismanioji Juokiasi kad tas tavo stiliaus ismanymas tai ka zinau…pensininkui gal ir butu grazu Cha cha whatever uzsikelus cia iki dausu tam klube matau Juokiasi

Arbūziuk, geras skonis, padovanotum man pirmą laikrodį iš tavo paminėtų - jachta tikrai paplukdyčiau Mirkt

GiedreGiedre, paskutinis komentaras Geraio laikrodis man irgi gražiausias, kur Tu įmetei Cha cha