boycai


boycai

fishki.net/auto/1205955-v-moskve-byki-na-bentley-i-g-class-izbi li-voditelja.html?from=hotBaiges tuom, kad mentai nuvaziavo susemt situos visus kibienimat Juokiasi

bratva priechali

Rusija… cariukai ir baudziauninkai… kazkaip pagalvojau pas amerikosus taip nutiktu. vaziuoji sau su kokiu sugriuvusiu pikapu ir nepraleidi kokio “biznismeno”, xu.j ten jo buliukai pasustravotu gautu svino apkaba nuo kokio pasitaikiuso rednecko iskart.

Mužikai.

Juokiasi

nu tokiems tik pamoka padetu kaip kad tie herojai bande furista uznalogint. isodint i ju ta gelenwagena ir po presu. ia ir dar pafilmuot kaip prevencija “ale nesesk uz vairo girtas”

Kazkoks mandavoska su baltu mersu Vilniuje, numeriai su sk. 555, niaukti langai, nahaliskai pakirto man bevaziuojant antakalnio zede i darb ir bande dar pasprukti. Pasivijes, salimais sustojau ir pirsta pasukiojau prie smilkinio. Tai vietoj to, kad atsiprasytu, ar ramiai bent jau pasedetu, dar kazka burbeti, homoseksualistas nevalytas, pradejo Juokiasi. Gerai, kad is masinos nusumaste islisti, nes butu incedentas Cha cha. Bukite, dalyWei, mandagus ir pagarbus vieni kitiems keliuose Taip.

Vaikytis, kad pirsta pasukiot, tai irgi kazkaip nelabai rimta.

išvis vaikytis yra žema. jeigu idiotas, tai jis savo vairavimu parodo, kad jis idiotas. ir tokiam nieko nepadarysi, kol jis pats neprisiplos. invalido vežimėly toks mandras nebus. o dėl vaizdelio, tai apgailėtini ruskiai. 3 prieš vieną. dar nenustebčiau, kad ir ginklu grąsino, nes mentalitetas pas juos panašus Gerai išvis juokingi tokie oligarchai, kurie su apsauginiais važinėja, juos visi praleist turi ir panašiai.

Da. Px jiems… juk pinigai valdo Cha cha

Idiotui reikia priminti, kad keliuose ir kiti vairuoja, o uz chamiskuma ir tycini pavojongai nagla vairavima, galima gauti i duda. Ypatingai tai liecia pokemonus su ivairiom *bliamba*nom masinom, numeriais ir t.t. Jeigu debilai keliuose prades ivedineti savo panetkes, o tu tikiesies, kad anksciau ar veliau jis uzsimus, arba kad policija isikis- tuomet neverta verkslenti, kad tu idiotu pilni keliai. Viena toki sumascheri suradau viename volvistu forume, issakiau jam savo pretenzijas, tai zmogus perskambino ir atsiprase, o neburnojo. O stai mersedesinis homoseksualistas dar nepatenkintu veidu banguoti pradejo… Matyt, bmwistiniai ir mersedesiniai ereliai yra klinikiniai homoseksualistai(blogaja prasme). P.S. Beje, ar musu milicajai remdamiesi video registratoriaus vaizdeliu gali/turi teise uzfiksuoti pazeidima ir skirti bauda ?!

O kuo skiriasi “bmwistiniai ir mersedesiniai ereliai” nuo kitu ereliu? Nekaltas

Tiesiog vokiskas “avtopromas” dominuoja Lietuvoje, todel statistiskai tu ereliu yra daugiau su vokiskom masinom, o jau tarp ju kartais pasitaiko ypac klinikiniu. Tik toks skirtumas.

Nu idomus mastymas, tai tada galim sakyt, kad Vilniaus ereliai yra visiski lochai, nes statistiskai ten ju yra daugiausia, o tarp ju pasitaiko ypac klinikiniu Nekaltas

Visi keliu gaideliai yra diotai. Bet tu nesupratai, ka parasiau… tiek to.

atmatos