bobike

bobike

kazkada sita bobike dalyvavo, bangos piesimo konkurse ,[biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/1589888-=(189868075](http://www.biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/1589888-=(189868075)tik dabar igavo spalvas Apsvaigęs . kadangi niekaip neprisiruosiau bespalves prikelt naujam spalvotam gyvenimui Velniūkštis , tad paprasiau kolegos, kad paspalvintu Drovus . labai laukiau rezultato, norejau pamatyti kaip kitas zmogus interpretuos. pati gal buciau spalvinus gal kiek kitaip, bet rezultatas mane nustebino. ir negaliu pasakyt, kad nepatinka ar patinka. idomiai atrodo Girtas , bet kuriuo atveju ji savo vieta pas mane butinai ras Apkabinimas

nu ir boba iš veido Juokiasi

gera bobike Cha cha Gerai

Gerai

Gerai

man labiau patiko be spalvų :> Nes kažkaip dabar lyg ir pradingsta tie “sumarmalioti” plaukai apačioje,kurie man ir buvo gražiausi Šypsena arba gal labiau švelni akvarelė būtų tikus…na bet vienaip ar kitaip-visvien gražu labai : )

Sraiges_namuose, zinau, kad akvarele butu buvusi geriau, bet popierius lievas, tai del to pasirinktas piestukas. pati buciau ne toki rysku dariusi kolorita. buvau papasakojus, kaip pati isivaizduoju, bet kadangi pati suprantu, kad niekam nesinori daryti pagal kazkieno primestus remus (as pati to taip nemegstu Kanda ), o ir plius zmogus norejo savo fantazija imest tai kodel gi ne. sakyciau idomiai gavosi Girtas p.s. mazyte paslaptis, spalvos norejosi todel,kad neturiu tiesios rankos t.y. linija pas mane gaunasi netolygi, todel kazkaip reikejo uzsimaskuoti Nekaltas nes kai ziuredavau i juoda/balta vis akis badydavo Nekaltasdeks visiems uz komentus Mirkt ir uz kritika Mirkt

Kad ir vienaip, ir kitaip grazhu. Tik pavadinimas su peshiniu kazhkaip nedera…ChiChi Laimingas

dera dera tas pavadinimas. butent bobike. mano bobike Apkabinimas Flirtas

man tai labai!eik tu.belekaip!

niiiceee…