Boa constrictor imperator
koks …niekaip negaunu nusipirkt sio egzemplioriaus
Galiu paguost-nieko ypatingo…galima įsigyti ir daug įdomesnių egzempliorių …\Sorry …jei ką įžeidžiau… Aš šio mažylio sesutę prieš kelias dienas pardaviau
Buvau parašius Gedimino portale po kažkurios foto Tavo komentaro Jei tikrai reikia gausiu Tik palauk truputį
ech, pats kaltas …buciau dekingas, speju pavasaris, naujagymiu daug…maziukas butu pats tas
Po kelių dienų pranešiu naujienas…Šiemet jaučiu ir pigesni bus nei pernai,nes pernai jų iš vis buvo mažai
jei bus galima parinkt, koki nors margesnio rasto noreciau, pvz kaip tavo buves ar sis nuotraukoje
Gerai
@Valeri, dabar tu neįsižeisk, bet siūlau tau Bilobilio gal tu apsispręsk… Tai tau jie nieko ypatingo, tai tu alpsti dėl jų…
Daugiau neturiu ką pridurti…
jo jo, cia tas kuris sildytus mikrobangeje peliukus ryja
as asmeniskai sioje FF saltakrauju galerijoje maciau tik keleta isties YPATINGU (ty retu/idomiu) gyvunu…Visi kiti pirmiausia yra ypatingi ju augintojams
Bite- | 04-04 14:06 jo jo, cia tas kuris sildytus mikrobangeje peliukus ryja Ryja, jei tik draugai ju pirmiau nesuryja
Ravenous,tau neturiu komentarų… Ten buvo paraštyta Gix’ui … O šiaip man iš visų gyvūnų nepatinka tik sliekas,jei jis ne ant kabliuko P.S. Ravenous,o čia tau… Fainas tavo puslapiukas,tik ilgiau skaitant paskausta akis…
Svarbu,geri norai…
yep
Niuz nieko tokia gyvaciuke
koke ce gyvate ? kur tu ja pirkai kokio ilgio pirkai ir uz kiek ?