Boa constrictor imperator

Boa constrictor imperator

koks Apkabinimas…niekaip negaunu nusipirkt sio egzemplioriaus Drovus

Galiu paguost-nieko ypatingo…galima įsigyti ir daug įdomesnių egzempliorių …\Sorry …jei ką įžeidžiau… Aš šio mažylio sesutę prieš kelias dienas pardaviau Mirkt

@Valeri, kodel man nepasakei? Drovus

Buvau parašius Gedimino portale po kažkurios foto Tavo komentaro Drovus NekaltasJei tikrai reikia gausiu Taip Drovus Tik palauk truputį Šypsena

ech, pats kaltas Drovus…buciau dekingas, speju pavasaris, naujagymiu daug…maziukas butu pats tas Drovus

Po kelių dienų pranešiu naujienas…Šiemet jaučiu ir pigesni bus nei pernai,nes pernai jų iš vis buvo mažai Šypsena

jei bus galima parinkt, koki nors margesnio rasto noreciau, pvz kaip tavo buves ar sis nuotraukoje Drovus

Gerai Laimingas

@Valeri, dabar tu neįsižeisk, bet siūlau tau Bilobilio Kvankt? gal tu apsispręsk… Tai tau jie nieko ypatingo, tai tu alpsti dėl jų…

Daugiau neturiu ką pridurti…

Juokiasi

jo jo, cia tas kuris sildytus mikrobangeje peliukus ryja Baisu

as asmeniskai sioje FF saltakrauju galerijoje maciau tik keleta isties YPATINGU (ty retu/idomiu) gyvunu…Visi kiti pirmiausia yra ypatingi ju augintojams Mirkt

Bite- | 04-04 14:06 jo jo, cia tas kuris sildytus mikrobangeje peliukus ryja Ryja, jei tik draugai ju pirmiau nesuryja Cha cha

Ravenous,tau neturiu komentarų… LaimingasTen buvo paraštyta Gix’ui … O šiaip man iš visų gyvūnų nepatinka tik sliekas,jei jis ne ant kabliuko LaimingasP.S. Ravenous,o čia tau… Fainas tavo puslapiukas,tik ilgiau skaitant paskausta akis…

ačiū, tik egzotika.info ne mano, o mūsų - didelis būrys ten ją daro Mirkt

Svarbu,geri norai… Mirkt

yep Mirkt

Niuz nieko tokia gyvaciuke Nekaltas

koke ce gyvate ? kur tu ja pirkai kokio ilgio pirkai ir uz kiek ? Liežuvis