Bloodsuckers Village
Paprastai ne daugiau kaip 3-4 egzemplioriai p.s. beje, bloodsuckerių kaimelis yra labai naudinga vieta nemodintame stalkeryje, jei nori įsitaisyti galimybę remontuoti bet kokį kostiumą.
Ta prasme atgabenti duty (ar kokiem ten) “buldogą”? Tai kraujačiulpiai dar nieko su tais kur mintis skaito/lenda kaip ten jie vadinas pamiršau… A controleriai prisiminiau. Nuo 3 bloodsuckerių dar išsisuksi, o controlerių kažin…
buldogą aš ir ėjau čia pasiimt. O kas su remontu?
Stalkeryje lyg ir nebuvo galimybės taisytis kostiumus. Nebent exploitinant bugą su anomalijom, kurių aplink šitą kaimelį yra apstu…
Dėl kostiumų remonto ir man įdomu. Gal toks ir iš manęs žaidėjas, bet kiek knisau tą stalkerį, tai nei ginklų, nei kostriumų kur remontuoti neradau. Vienas bičiukas tinkamas pasirodė tokiam darbui, bet tokios funkcijos pas jį neatsirado.
atejus iki sios vietos, jau galima tureti 2 batareikas - viena guli garbage, kita - agroprome radioaktyvioje pelkeje. uz krovososu isnaikinima sitame kaime - kaip atlygi visada duoda batareike. taigi, per 3-4 zaidimo paras galima susirinkti is viso 4 batareikas, kurias uzsidejus ant dirzo ir ilindus i elektra, kostiumas sulig kiekviena iskrovos smugiu yra ne pazeidziamas, o taisomas. cia yra geimo bagas, kuris kai kuriuose rimtesniuose hardcore moduose yra istaisomas, ir si taisymo procedura neveikia. tiesiog originaliame stalkeryje labai truksta kostiumu remonto funkcijos. aisku, tai lyg ir cytinimas, bet kuo sudetingesnis ir brangesnis kostiumas, tuo ilgiau uztrunka kostiumo bukles atstatymas iki 100% bukles. sis metoda sgalioja visiems artefaktams kurie suteikia apsauga +30% - baterijos arba tustines - reikia surinkti 4 vnt., ir lysti i atitinkima anomalija. tiesiog esu pastebejes - greiciausiai susikomplektuoti galima 4 batareikas.
Man tai ir taip kažkaip nėra tų kostiumų trūkumo, o ir šiaip stengiuosi tausot juos, ir šiaip stealthinu dažniausiai. Tas iš yantariaus žalias pagal parametrus, dar iš duty armoras neblogas. Reiks dar egzoskeletą įvaldyt. Nuo kurio questo nebegalima gryžt iš pripiatės?
kai is stadiono iseini i CAES-1, ir prasideda atskaita iki vybroso.
youtube.com/watch?v=vSIkw9xr23U&feature=relatedyoutube.com/watch?v=yU3BRnLfPP0&feature=relatedgaila kad ne toks stalkeris išėjo galutiniame variante… Dar turiu game.exe žurnalą kažkur kokių 2002m, aprašytas kai dar vadinosi oblivion lost
kazkas panasaus i “ta stalkeri” turetu buti Lost Alpha by dez0wave - vasarai pazadejo, paziuresim kas ten bus.
dar daugiau filmuku parinkit, ziauriai idomu