Black Mesa Source

Black Mesa Source

More: s917.photobucket.com/albums/ad13/muziqaz/games/Black%20Mesa/ Na graziai padaryta. Zinoma glitchi nemazai, tiek garsiniu, tiek vaizdiniu. Loadingas yra, ir jis labai pastebimas. net manajame SSD uztrunka 2-3 sekundes cia tarp vietoviu einant. Geriausias dalykas - achievements Cha cha paduok sikamo popieriaus tulike sedinciam - achievement’as. sudegink mikrobangeje esanti vieno darbuotojo valgi, vel Cha chaZaidimas nera klonas HL, bent jau aplinkos prasme, nes laboratorijos gyvesnes, yra papildomu daiktu ir panasiai

Kadangi HL nežaidžiau, tai bus proga sužaist pagaliau Cha cha

beje, tie kas laukia Steam release - nera reikalo laukt, nes instaliuojama yra per steam ateip a teip ir be steam nepazaisi

Nu aš vistiek lauksiu Cha cha Buvau suinstaliavęs, bet nepatiko man.

papasakok man, kaip nepatiko? Instaliuoja gi i steam aplankus, integuoja i steam. Achievements viduje yra, bet jie nera integruoti ir nebus integruoti i steam. O gal tikiesi To paskutinio levelio? Be sansu, nebent nori laukti keleta metu. Del update? Kokie update, zaidimas gana nuslifuotas, nera jame tokiu zaidima gadinanciu glitchu, neskaitant elementariu garso bei vaizdo issidirbinejimu, kuriuos ir taip jau seniai jie galejo sutvarkyti. Tiesiog jauciu kurejai realybe atrado, ir prioritetus pakeite ir isleido toki koks yra

Nu palauksiu ir pažiūrėsiu kaip bus Šypsena