Biški klasikos

Biški klasikos

Susimečiau šitą seną gėrį kol žaidimų fronte nieko naujo Gerai+ audio youtube.com/watch?v=jhU2OApaczA&feature=related

Aš ir galvoju dar kartą sužaist. Bet turbūt Vice City. Pirma dalis netraukia dėl kelių labai užknisančių misijų. Kad ir ta su RC malūnsparniu, dar berods tame pastate dešinėje…

Blyn, VC irgi yra su malunsparniu stroikese, tai arba dvi panašios, arba tu maišai Cha cha

Velnias… Gal ir maišau. Tiksliai: youtube.com/watch?v=BCKeGk6OxMcKomentarai viską pasako… Reikės tada pirmą dalį žaist. Taip

Yra Liberty city mod, kur prideda VC fiziką, motociklus, malunsparnius, tik kažkaip nesiseka paleist.

Zaidziau ta moda… kreivas man kazkox… jau geriau originalas GTA 3 ir GTA VC… reiks gal man irgi pasileist koki GTA SA, kuri nusipirkau per STEAM ispardavima vasara Cha cha

nzn kas ten sunkaus buvo su tais malunsparniais? siaip jo klasika. sita 100% praejau, poto vice city irgi 100% pasimegaudamas, poto san andreas taip pat. poto atejo gta4 Cha cha oh well, net platinos nesugebejau paimt Cha cha

ou je atsimenu kiek laiko ant ps2 praleista su šita misija Cha chaBet San Andreas vistiek man asmeniškai geriausias iš GTA

Valdymas sunkus. Vis kur atsitrenki ar tave nutrenkia. Laikas baigiasi ir vėl iš naujo… Su gamepad’u gal žmoniškiau valdosi, nebandžiau.

Atmosfera VC man geriausia. Šitam trūksta motociklų, malunsparnių, story kiek gilesnis galėtu būt. Ir ŽIAURIAI trūksta free mouse look’o vairuojant, kaip san andrease.

Mmm Šypsena Pirmas žaidimas, viršijęs milijoną bugų Cha cha

geriausias is 3 gta serijos tai san andreas, keista kad niekas neminit isskyrus Alvi. Puikus 10/10 siuzetas, idomus 100% completion, daugybe dalyku kuriuos imanoma daryt, kuriu net ant gta4 neina daryt, taip pat puikus miestai, kai buvau JAV San Franciske, tai is esmes viska pagal SA san fiera buvo galima surast Cha cha ir aisku juoduku tarpusavio ivairus dialogai/kulturos ipatumai, liuks grajus, zaist ir zaist kaskart Gerai ir neatsibosta ir tokiu masinukiu be jokiu modu ar cytu ant kito gta negausi Cha cha img687.imageshack.us/img687/1728/screenshotayc.png

Kad praeidinėjot be trainerių ant 100% tai nelabai noris tikėti, bet who cares.

Su mepais sužymėtais.

Ogrish, as perejau SA, VC ir GTA 3 100% be traineriu ant PC. cheatu nei karto nenaudojau. tiesiog zaidimai tiek itrauke mane, kad iseidavo viska padaryti. San Andreas tai atsimenu paskutinis procentas buvo su ta britva San fiero uoste kur reikejo tuos ziedus surankioti. iki uzknisimo variau, bet praejau. ir beje, kazkur turiu net ir seivus berods 100% Cha chaaisku naudojom zemelapius is interio, kitaip nelabai imanoma butu padaryti 100%

tai kad nera kas veikt be tu traineriu, nueik pavyzdziui i gta-sanandreas.com visi mepai, su masinom kurias reik i laiva nuvest, visi collectables, net per google tuos stunt jumps surast gali be bedu :> Koks idomumas isvis su traineriais 100% daryt, nesijaustu moraliskai to 100 Cha cha

Tai koks tada malonumas, walhtroughtams tas pats galioja. Labas Nors kaip kas supranta, nesigilinsim.

Tuos hidden packagus nežinau kaip reiktu surinkt be mepo, per vc savom jėgom gal 40-50 buvau surinkes, ir tai čia jau visas miestas gerai prašluotas kad tiek surinkt.

tai belekoki zaidima be walkthrough neimanoma 100% praeiti. Siaip turiu pasakyti, kad GTA tie trys zaidimai isi suteike neapsakoma malonuma renkant tuos 100%, tad Ogrish - shut up Mirkt